usp1
usp2
usp3

Festool 499084 STF D90/6 P220 RU2/50 Schuurschijf - 90 x P220 - Hout (50st)

Festool 499084 STF D90/6 P220 RU2/50 Schuurschijf - 90 x P220 - Hout (50st)
adviesprijs
29,00
21,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 499084 Excentrische schuurvellen: Jouw ticket naar een perfect gladde afwerking
      Duik in de wereld van de Festool 499084 STF D90/6 P220 RU2/50 Schuurschijf en ontdek hoe deze kleine krachtpatsers jouw houtbewerkingsprojecten naar een hoger niveau tillen. Designed by Festool, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zijn deze schuurschijven het antwoord op je zoektocht naar perfectie. Met een diameter van 90 millimeter en een zeer fijne korrelgrootte van 220, zijn ze op maat gemaakt voor je excenterschuurmachine. Ieder pakket bevat maar liefst 50 vellen, zodat je voorlopig vooruit kunt. Het toepassingsgebied van deze schuurschijven ligt vooral in het bewerken van hout, waar ze zorgen voor een onberispelijk glad oppervlak. Zowel de lengte als de breedte van elk vel bedraagt 90 millimeter, wat zorgt voor een optimale dekking en minimaliseert de noodzaak voor constante wisselingen. Stap binnen in de wereld van Festool en ervaar het verschil zelf.

      Veilig en duurzaam schuren: je kunt op ons rekenen
      Werken met gereedschap moet niet alleen effectief, maar ook veilig zijn. De Festool 499084 schuurschijven scoren hoog op beide fronten. Dit product is gemaakt met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat betekent dat je minder tijd kwijt bent aan het wisselen van schijven en meer tijd hebt voor wat echt belangrijk is: het perfectioneren van je werk. Door de optimale afstemming op excenterschuurmachines, is de kans op trillingen minimaal, wat niet alleen zorgt voor een mooier resultaat, maar ook de veiligheid tijdens het werk verhoogt. Geen zorgen over het stof dat vrijkomt bij het schuren, want dankzij het geavanceerde ontwerp van deze schuurschijven wordt dit effectief afgevoerd, waardoor je werkplek schoon en veilig blijft. Met de Festool 499084 kies je dus niet alleen voor kwaliteit, maar draag je ook bij aan een veiligere en gezondere werkomgeving.

      Waarom je juist deze schuurschijven bij ons moet halen
      Onze webshop is jouw beste bron voor alles wat met gereedschap te maken heeft, en de Festool 499084 schuurschijven zijn hier geen uitzondering op. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om over de juiste middelen te beschikken voor elk project. Daarom bieden we je niet alleen een groot assortiment aan kwaliteitsproducten, maar zorgen we ook voor scherpe prijzen zodat je het maximale uit je budget kunt halen. Heb je haast? Geen probleem! Dankzij onze snelle levering heb je jouw schuurschijven in een mum van tijd in huis, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Maar dat is nog niet alles: onze vriendelijke service staat klaar om je bij elke stap van het bestelproces bij te staan. Kies dus voor de zekerheid van kwaliteit, snelheid, en service - kies voor ons voor je volgende aankoop.

      Geschikt voor machine

      Excenterschuurmachine

      Korreltype

      Zeer Fijn

      Diameter

      90

      Aantal stuks

      50

      Korrelgrootte

      220

      EAN

      4014549180372

      Artikelnummer

      160778

      Breedte (Product)

      90 mm

      Lengte (Product)

      90 mm

      50x Festool schuurschijf

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.