usp1
usp2
usp3

Festool 500184 BP-XS 2.6 Ah Li-Ion 10,8V Li-Ion accu (2,6Ah)

Festool 500184 BP-XS 2.6 Ah Li-Ion 10,8V Li-Ion accu (2,6Ah)
93,79

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 500184 BP-XS 2.6 Ah Li-ion accu - Onmisbare energie voor jouw gereedschap!

      Festool, een merk bekend om zijn hoogwaardige gereedschap, biedt met de BP-XS 2.6 Ah Li-ion accu een krachtige en betrouwbare energiebron voor je 10,8V elektrisch gereedschap. Deze accu, met een capaciteit van 2,6 Ah, staat garant voor een lange werktijd zonder vaak opladen. Wat deze Festool-acculijn onderscheidt, is de geavanceerde li-ion technologie, die zorgt voor een optimale energievoorraad en een lange levensduur van de accu met minimale zelfontlading. Deze eigenschappen maken van de Festool BP-XS accu een onmisbare partner voor zowel de professional als de hobbyist.

      Veilig en efficiënt werken

      Het gebruik van de Festool BP-XS 2,6 Ah Li-ion accu in je elektrische gereedschap zorgt niet alleen voor een langdurige stroomvoorziening, maar ook voor veiligheid en gemak. De accu is ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan Festool-producten, waarmee je verzekerd bent van een optimale werking. Omdat veiligheid van groot belang is bij het gebruik van elektrisch gereedschap, biedt deze accu betrouwbare prestaties zonder risico op oververhitting of overbelasting. Perfect voor zowel de doe-het-zelver die af en toe een project aanpakt als de doorgewinterde professional die op zoek is naar constante, betrouwbare energie.

      Waarom kiezen voor Festool bij Gereedschapcentrum?

      Kiezen voor de Festool BP-XS 2.6 Ah Li-Ion accu bij Gereedschapcentrum betekent dat je verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaande accu waarmee je efficiënt en veilig kunt werken op elk project. Bij Gereedschapcentrum vinden we dat goed gereedschap de basis is van elk succesvol project. Daarom bieden we je niet alleen een groot assortiment topmerken zoals Festool, maar ook scherpe online prijzen, snelle levering en gratis professioneel advies. Ontdek de wereld van kwaliteitsgereedschap en maak elke klus beter met de ondersteuning van Gereedschapcentrum.

      Set bevat

      1 stuk

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Voltage

      10.8

      Amperage

      2.6

      Aantal stuks

      1

      Gewicht (Product)

      0.2 kg

      EAN

      4014549213360

      1x Festool BP-XS 2.6 Ah Li-Ion Accu

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.