usp1
usp2
usp3

Festool 769162 TL-D125 PREMIUM Diamantschijf - 125 x 22,2mm - Beton - 769162

Festool 769162 TL-D125 PREMIUM Diamantschijf - 125 x 22,2mm - Beton - 769162
67,29
64,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool Diamantschijf - Een onmisbare partner voor jouw Festool machine

      Ontdek Festool's antwoord op jouw betonbewerkingsbehoeften: de Festool 769162 TL-D125 PREMIUM, een diamantschijf die nauwkeurigheid en robuustheid belichaamt. Deze schijf, met een asgat van 22,23mm en een diameter van 125mm, past uitstekend bij diverse Festool machines, ontworpen om elke uitdaging aan te gaan. De schijf is geoptimaliseerd voor beton, wat jouw werk vloeiender en efficiënter maakt, zelfs met de meest uitdagende materialen. De segmenthoogte van 10mm garandeert een lange levensduur en superieure snijprestaties, waardoor zowel de professional als de ambitieuze doe-het-zelver zijn investering als waardevol zal beschouwen.

      Veilig en efficiënt aan de slag

      De Festool diamantschijf is niet alleen een toonbeeld van efficiëntie; het is ook jouw veilige haven tijdens het werken. Ontworpen voor gebruik met Festool machines, verzekert deze schijf jou van een naadloze en veilige gebruikerservaring. Ideaal voor professionals en doe-het-zelvers die niet terugdeinzen voor het bewerken van beton. Het biedt niet alleen precisie maar ook veiligheid en gebruiksgemak, waardoor het de perfecte keuze is voor elk project waarbij beton een rol speelt.

      Zoek je het ultieme gereedschap voor jouw project?

      Ervaar hoe de Festool diamantschijf jouw Festool machine complementeert naar nieuwe hoogten van vakmanschap. Bij Gereedschapcentrum staan we garant voor kwaliteit en deskundig advies, met een assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan al jouw eisen te voldoen. Of je nu aan een groot project werkt of een persoonlijke klus hebt, onze betrouwbaarheid en toewijding verzekeren dat je altijd het beste gereedschap in handen hebt. Ga voor kwaliteit, ga voor Festool bij Gereedschapcentrum.

      Asgat meting

      22.23 mm

      Geschikt voor materiaal

      Beton

      Geschikt voor type machine

      Festool

      Segment hoogte

      10 mm

      Aantal stuks

      1

      Breedte zaagblad

      125 mm

      EAN

      4014549205556

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.