usp1
usp2
usp3

Festool BP 18 Li 3,0 C 18V Li-Ion accu - 3,0Ah

Festool BP 18 Li 3,0 C 18V Li-Ion accu - 3,0Ah
103,69

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool BP 18 Li 3,0 C 18V Li-Ion accu - De krachtbron voor jouw klus

      Ontmoet je nieuwe beste vriend op de werkplaats: de Festool BP 18 Li 3,0 C accu. Deze accu vormt de ideale krachtbron voor lichte montagewerkzaamheden. Met een amperage van 3Ah en draaiend op de soepelheid van een 18V li-ion technologie, biedt deze schuifaccu je het ultieme gemak. Hij is licht en compact, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt: precisie bij elke boor- en schroeftaak. Plus, met de handige LED-indicatie ben je altijd op de hoogte van de restcapaciteit, en het omlopende frame van zacht softgripmateriaal zorgt niet alleen voor bescherming maar ook voor die veilige ondersteuning die je nodig hebt op elk werkoppervlak.

      Veilig boren en schroeven, op jouw manier

      Geen zorgen meer om het gereedschap dat je met je meedraagt. De Festool BP 18 Li 3,0 C accu is jouw trouwe metgezel voor minder energie-intensieve klussen die nog steeds topprecisie vereisen. Hij past perfect op alle 18-volt Festool machinerie (met enkele uitzonderingen), waardoor je met één accu door je hele gereedschapskoffer heen kan. Da's pas handig! Of je nu professioneel aan de slag gaat of als hobbyklusser jouw huis een upgrade geeft, deze accu maakt elk project een stukje eenvoudiger en veiliger. Het met softgrip omhulde frame biedt niet alleen extra grip maar ook een zachte landing mocht je gereedschap een keer uit je handen glippen.

      Zin in een upgrade van jouw gereedschapsset?

      Waarom zou je kiezen voor de Festool BP 18 Li 3,0 C accu? Omdat bij Gereedschapcentrum jij op de eerste plek staat. Wij snappen als geen ander dat je gereedschap niet alleen van topkwaliteit moet zijn, maar ook moet passen bij jouw klussen. Met de Festool 18V accu in je gereedschapskoffer ben je klaar voor elke taak. Uitgerust met li-ion technologie, past 'ie op bijna al je Festool apparaten. Geen gedoe met verschillende accu's voor verschillende apparaten; met deze jongen ben je overal op voorbereid. Bij ons vind je altijd professioneel advies op maat, topmerken voor scherpe prijzen en een snelle levering, direct uit een grote voorraad. Waar wacht je nog op? Beter Maken met Gereedschapcentrum.

      Set bevat

      1 stuk

      Accu aansluiting

      Schuifaccu

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      3

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Aantal stuks

      1

      Voltage

      18

      EAN

      4014549415429

      Artikelnummer

      351121

      1x Festool BP 18 Li 3,0 C Accu

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.