usp1
usp2
usp3

Festool BP 18 Li 3,0 Ergo I 18V Li-Ion accu - 3,0Ah - Bluetooth

Festool BP 18 Li 3,0 Ergo I 18V Li-Ion accu - 3,0Ah - Bluetooth-image
120,69

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool BP 18 Li 3,0 Ergo I Li-Ion accu - De kracht achter je schuurwerk

      Maak kennis met de Festool BP 18 Li 3,0 Ergo I, een ergonomische accu die speciaal is ontwikkeld voor de Festool accu-schuurmachines ETSC 125, RTSC 400 en DTSC 400. Deze accu, met een capaciteit van 3,0 Ah en een voltage van 18V, combineert gebruiksgemak met ongeëvenaarde prestaties. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze accu zorgt ervoor dat je werkzaamheden soepel en zonder onderbreking verlopen. Het unieke van deze accu is de mogelijkheid om te schakelen tussen gebruik met accu of kabel. Dit biedt een onbegrensde looptijd, ideaal in combinatie met een Festool mobiele stofzuiger. Daarnaast is de accu uitgerust met Bluetooth® technologie, waardoor je via de Festool Work-app handige functies zoals een gedetailleerde accustatus en software-updates tot je beschikking hebt.

      Gemak en innovatie hand in hand

      De Festool BP 18 Li 3,0 Ergo I accu staat garant voor gemak en efficiëntie. Met de LED-indicatie ben je altijd op de hoogte van de restcapaciteit, terwijl je via Bluetooth® de CLEANTEC mobiele stofzuiger automatisch kunt laten starten. Dit is niet alleen handig maar zorgt ook voor een schonere werkomgeving. Ongeacht het project, deze accu zorgt ervoor dat je altijd met optimale kracht en comfort aan de slag kunt. Bovendien is deze accu volledig verzekerd met de Festool SERVICE, wat zorgt voor een zorgeloze werkdag.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Bij Gereedschapcentrum ontdek je de vele voordelen van de Festool BP 18 Li 3,0 Ergo I accu. Als officiële dealer van topmerken bieden we niet alleen een groot assortiment en scherpe online prijzen, maar ook de garantie van snelle levering en gratis professioneel advies. Door te kiezen voor Gereedschapcentrum maak je niet alleen een slimme keuze voor jouw gereedschap, maar ook voor onbezorgd en efficiënt werken, elke dag weer. Ontdek hoe deze accu jouw schuurprojecten transformeert en waarom het een onmisbaar onderdeel van je gereedschapscollectie is.

      Set bevat

      1 stuk

      Accu aansluiting

      Steekaccu

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      3

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Aantal stuks

      1

      Voltage

      18

      EAN

      4014549417348

      Artikelnummer

      351123

      1x Festool BP 18 Li 3,0 Ergo I Accu

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.