usp1
usp2
usp3

Festool H05 RN-F-4 PLANEX Plug-It kabel - 4m

Festool H05 RN-F-4 PLANEX Plug-It kabel - 4m
adviesprijs
42,00
30,39

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool 203929 Verlengsnoer: Een veelzijdige krachtpatser
   Duik je in de wereld van verlengsnoeren, dan is het Festool H05 RN-F-4 PLANEX Plug-It kabel - 4m een ware ontdekking. Een product dat zich niet alleen onderscheidt door zijn lengte van 4 meter, maar ook door de uitzonderlijke kwaliteit en flexibiliteit die je van een merk als Festool mag verwachten. Met een modelcode van 203929 is dit specifieke verlengsnoer ontworpen om je gereedschap net dat beetje extra bewegingsvrijheid te geven. Gemaakt van robuust rubber, belooft het zowel duurzaamheid als flexibiliteit. Kom je in situaties terecht waar je gereedschap net niet die ene hoek om kan of die extra meter mist? Dit verlengsnoer biedt de oplossing. De kabeldikte, aangegeven als h05rn_f_4, geeft de specificatie weer die essentieel is voor de veiligheid en prestaties. Samenvattend is dit product van Festool, onderdeel van hun gerenommeerde reeks rubberkabels, iets waar je op kunt bouwen.

   Langdurig en veilig aan de slag
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij het gebruik van elektrisch gereedschap, en het Festool H05 RN-F-4 PLANEX Plug-It kabel - 4m verlengsnoer stelt daarin niet teleur. Zijn rubberen omhulsel is niet alleen bestand tegen een stootje, maar zorgt ook voor extra bescherming tegen vocht en vuil, waardoor het zowel binnen als buiten een betrouwbare partner is. Dit snoer, ontworpen met het oog op langdurig en intensief gebruik, overbrugt niet alleen fysiek de afstand tussen stroombron en gereedschap maar waarborgt ook een continue en veilige stroomvoorziening. Het stelt je in staat te werken in omgevingen waar je voorheen wellicht een uitdaging zag. Zo blijft geen project te ambitieus en geen taak onbereikbaar. Of je nu een professional bent die zijn gereedschapsset wil uitbreiden of een doe-het-zelver op zoek naar betrouwbare apparatuur, het Festool verlengsnoer is je rots in de branding.

   Waar kwaliteit en service hand in hand gaan
   Bij het kiezen van het juiste gereedschap is het niet alleen de kwaliteit van het product dat telt, maar ook de ervaring van de aankoop zelf. Daarom speelt het bestellen van de Festool H05 RN-F-4 PLANEX Plug-It kabel - 4m bij onze webshop in op de wensen van vandaag de dag. Met een scala aan gereedschappen en accessoires bieden wij je niet alleen een groot assortiment, maar ook de garantie van een snelle levering. Geen wekenlange wachttijden, maar jouw benodigde gereedschap snel en efficiënt bij jou aan de deur. Combineer dit met onze scherpe prijzen en de vriendelijke service van ons team, dat altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden, en je hebt de optimale winkelervaring. Of je nu aan de slag gaat met een professioneel project of een persoonlijke klus, met ons aan je zijde haal je meer dan alleen een product in huis.

   Materiaal

   Rubber

   Kabeldikte

   H05RN-F-4

   EAN

   4014549319024

   1x Festool H05 RN-F-4 PLANEX Plug-It kabel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.