usp1
usp2
usp3

Festool H05 RN-F-4 Plug-It kabel - 4m

Festool H05 RN-F-4 Plug-It kabel - 4m
Festool H05 RN-F-4 Plug-It kabel - 4m
Festool H05 RN-F-4 Plug-It kabel - 4m
Festool H05 RN-F-4 Plug-It kabel - 4m
Festool H05 RN-F-4 Plug-It kabel - 4m
Festool H05 RN-F-4 Plug-It kabel - 4m
Festool H05 RN-F-4 Plug-It kabel - 4m
32,29

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool 5413436003647 Verlengsnoer: jouw oplossing voor meer bereik
   Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing om je bereik te vergroten met je Festool gereedschap? Zoek dan niet verder dan de Festool H05 RN-F-4 Plug-It kabel - 4m. Dit is niet zomaar een verlengsnoer; het is jouw partner in crime voor al jouw projecten waar een beetje extra lengte gewenst is. Met een kabeldikte van H05RN-F-4, gefabriceerd door Festool, en gemaakt uit stevig rubber, biedt dit model, code 5413436003647, niet alleen betrouwbaarheid maar ook duurzaamheid. Dit snoer behoort tot de productgroep rubberkabel en is ontworpen om jouw kluswerk flexibeler te maken. Stel je voor: geen beperkingen meer doordat je net dat stukje bereik mist. De Festool H05 RN-F-4 verlengt je mogelijkheden letterlijk en figuurlijk, zodat je zonder zorgen kunt werken aan wat echt telt – je project.

   Veilig en duurzaam, de keuze is snel gemaakt
   De Festool H05 RN-F-4 Plug-It kabel - 4m staat niet alleen garant voor meer vrijheid tijdens het klussen, maar zorgt ook voor een veilige werkomgeving. Het materiaal, een stevig soort rubber, is speciaal gekozen om de duurzaamheid en betrouwbaarheid te verhogen. Het voorkomt schades en breuken in de kabel, ook bij intensief gebruik. Bovendien is de kabeldikte van H05RN-F-4 zo ontworpen dat het tegen een stootje kan, machtig handig voor zowel de professionele als de hobby-klusser. Het Plug-It systeem verzekert een eenvoudig, snel en vooral veilig aankoppelen van je gereedschap, waardoor je zonder zorgen aan elke klus kunt beginnen. Wanneer veiligheid en duurzaamheid voorop staan in jouw keuzes, dan is deze Festool verlengkabel jouw ideale partner.

   Bestel en beleef het gemak van echte kwaliteit
   Door voor de Festool H05 RN-F-4 Plug-It kabel - 4m te kiezen, kies je voor de garantie van kwaliteit en het gemak van een probleemloos project. Maar er is meer; tegen scherpe prijzen bieden wij je dit essentiële onderdeel voor je gereedschapsarsenaal, met daarbij de zekerheid van onze snelle levering. Vergeet het urenlange wachten op essentiële onderdelen. Wanneer je besluit dit verlengsnoer bij onze webshop te bestellen, profiteer je van onze efficiënte service en word je onderdeel van een gemeenschap waar kwaliteit, scherpe prijzen en snelheid centraal staan. Bovendien staat ons team altijd klaar om je met een vriendelijk woord verder te helpen mocht je vragen hebben. Het is meer dan alleen een product aanschaffen; het is kiezen voor een ervaring die klussen aangenamer maakt.

   Materiaal

   Rubber

   Kabeldikte

   H05RN-F-4

   EAN

   4014549318836

   Artikelnummer

   323811

   1x Festool H05 RN-F-4 Plug-It kabel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.