usp1
usp2
usp3

Festool H05 RN-F-5,5 Plug-It kabel - 5,5m

Festool H05 RN-F-5,5 Plug-It kabel - 5,5m-image
Festool H05 RN-F-5,5 Plug-It kabel - 5,5m-image
Festool H05 RN-F-5,5 Plug-It kabel - 5,5m-image
Festool H05 RN-F-5,5 Plug-It kabel - 5,5m-image
Festool H05 RN-F-5,5 Plug-It kabel - 5,5m-image
Festool H05 RN-F-5,5 Plug-It kabel - 5,5m-image
Festool H05 RN-F-5,5 Plug-It kabel - 5,5m-image
adviesprijs
137,00
34,19

Verwachte leverdatum

17-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool 203899 Verlengsnoer – Grenzeloze vrijheid in elke hoek van je werkplek
   Stel je voor: je bent druk bezig met een project dat alle aandacht vereist, maar plotseling besef je dat je stopcontact net te ver weg is. Maak kennis met de Festool H05 RN-F-5,5 Plug-It kabel - jouw betrouwbare partner in elk klusavontuur. Deze robuuste rubberen kabel van 5,5 meter lengte reikt waar je maar wilt, waardoor jouw werkgebied aanzienlijk wordt uitgebreid. Ontworpen door Festool, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit, is deze specifieke kabel (modelcode 203899) niet standaard. Het biedt je de flexibiliteit en de vrijheid die je nodig hebt om zonder onderbrekingen door te werken. De dikte van deze rubberen kabel, gekenmerkt onder de naam H05 RN-F-5,5, garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid. Of je nu binnen of buiten aan de slag gaat, dit verlengsnoer is jouw ticket naar een ongehinderde voortzetting van je projecten, overbruggend, verbindend, en altijd gereed.

   Een veilige haven voor elk project
   Bij het kiezen van gereedschap en accessoires is veiligheid een prioriteit. De Festool H05 RN-F-5,5 Plug-It kabel is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten. Zijn robuuste constructie van hoogwaardig rubber biedt niet alleen bescherming tegen slijtage en externe invloeden, maar zorgt ook voor een flexibele navelstreng tussen jou en je macht over de ruimte. Duurzaamheid staat centraal – deze kabel is bestand tegen de belangrijkste bedreigingen op de werkplek, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Zonder aarzeling breidt dit verlengsnoer je territorium uit, met een betrouwbare stroomvoorziening als rugwind. Het legt de fundering voor zorgeloos werken, waardoor jij je volledig kunt richten op de finesse van je project, bevrijd van de marteling van een te korte kabel.

   De kunst van het handige shoppen
   Ben je klaar om je werkgelegenheid een serieuze upgrade te geven? Met de aankoop van de Festool H05 RN-F-5,5 Plug-It kabel bij onze webshop kies je niet alleen voor ongeëvenaarde kwaliteit, maar ook voor een winkelervaring die even plezierig is als doeltreffend. Zoals altijd zorgen wij voor snelle levering, waarmee jouw wachten tot een minimum wordt beperkt en jouw projecten op volle snelheid door kunnen gaan. Ons breed assortiment aan gereedschap en toebehoren staat garant voor een vinden wat je zoekt, met de belofte van scherpe prijzen die je budget zullen omhelzen. Tel daarbij op onze vriendelijke service, en het is duidelijk: hier wordt shoppen een deel van de creatie. Waarom zou je genoegen nemen met minder, als het meesterlijke zo gemakkelijk binnen handbereik is?

   Kabeldikte

   H05RN-F-5,5

   Materiaal

   Rubber

   EAN

   4014549318645

   Artikelnummer

   323818

   1x Festool H05 RN-F-5,5 Plug-It kabel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.