usp1
usp2
usp3

Festool PR RTS-R 80x133 Protector voor schuurmachines RT 400 REQ / RTSC 400

Festool PR RTS-R 80x133 Protector voor schuurmachines RT 400 REQ / RTSC 400
15,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 201691 Schuurmachine toebehoren: Ontdek het verschil
      Ontdek de perfecte partner voor jouw Festool schuurmachines: de Festool PR RTS-R 80x133 Protector, speciaal ontworpen om de levensduur van je schuurpapier en machine te verlengen. Festool, bekend om zijn hoge kwaliteit en innovatieve gereedschap toebehoren, biedt met dit product een slimme oplossing voor iedereen die efficiënt en nauwkeurig wil werken. Dit accessoire, compatibel met de RT 400 REQ / RTSC 400 schuurmachines, zorgt ervoor dat je werkstukken onberispelijk afgewerkt worden, zonder ongewenste schade. Met dit enkele stuk in je gereedschapskist wordt elke klus een stuk eenvoudiger.

      Waarom duurzaamheid en veiligheid hand in hand gaan
      Bij het ontwerp van de Festool PR RTS-R 80x133 Protector stond niet alleen prestatie, maar ook veiligheid en duurzaamheid voorop. Dit accessoire verzekert dat je zowel de machine als het schuurpapier optimaal benut, waardoor je kosten bespaart en tegelijkertijd het milieu minimaal belast. De Protector vermindert de kans op beschadigingen aan je werkstukken, wat resulteert in een hogere kwaliteit van afwerking en minder materiaalverspilling. Bovendien beschermt het jouw schuurmachines tegen voortijdige slijtage, waardoor deze betrouwbare hulpstukken een onmisbaar onderdeel van je gereedschapsarsenaal worden. Veilig, duurzaam en betrouwbaar; met de Festool Protector haal je het beste uit je gereedschap, keer op keer.

      Kies voor gemak, kies voor kwaliteit
      Door te kiezen voor de Festool PR RTS-R 80x133 Protector via onze webshop, profiteer je niet alleen van een hoogwaardig product, maar ook van alle voordelen die wij te bieden hebben. Snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je projecten, terwijl ons groot assortiment betekent dat je altijd vindt wat je nodig hebt voor elke klus. Onze scherpe prijzen garanderen dat je de beste deal krijgt, zonder compromissen op kwaliteit of service. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en je hebt alle redenen om je volgende aankoop bij ons te doen. Met de Festool PR RTS-R 80x133 Protector en onze webshop, ben je verzekerd van een winnende combinatie.

      Type accessoire

      Overig

      Aantal stuks

      1

      EAN

      4014549269015

      Artikelnummer

      177117

      1x Festool Protector voor schuurmachine

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.