usp1
usp2
usp3

Festool PRECISIO CS 70 EG Trek-/afkortzaagmachine - 2200W - 225mm

-image
-image
-image
Festool PRECISIO CS 70 EG Trek-/afkortzaagmachine - 2200W - 225mm-image
Festool PRECISIO CS 70 EG Trek-/afkortzaagmachine - 2200W - 225mm-image
Festool PRECISIO CS 70 EG Trek-/afkortzaagmachine - 2200W - 225mm-image
Festool PRECISIO CS 70 EG Trek-/afkortzaagmachine - 2200W - 225mm-image
Festool PRECISIO CS 70 EG Trek-/afkortzaagmachine - 2200W - 225mm-image
Festool PRECISIO CS 70 EG Trek-/afkortzaagmachine - 2200W - 225mm-image
adviesprijs
2.281,00
1.870,69

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool PRECISIO CS 70 EG Afkortzaag: waar grootte en precisie samenkomen
   Maak kennis met de Festool PRECISIO CS 70 EG, jouw volgende onmisbare partner in de werkplaats. Deze trek-/afkortzaagmachine is speciaal ontworpen om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen, ongeacht de complexiteit. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2200 Watt en een zaagcapaciteit die tot 70 Milimeter bij 90º en 48 Milimeter bij 45º reikt, biedt deze zaagmachine je de kracht en flexibiliteit die je nodig hebt voor zowel precisiezaagsnedes als robuuste bewerkingen. De Festool PRECISIO CS 70 EG onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid: afkortzaagsnedes tot 320 mm breedte en lengtezaagsnedes tot een hoogte van 70 mm zijn kinderspel. Versterkt door de universele motor en de meelopende splinterbescherming, garandeert deze afkortzaag schone en splintervrije resultaten aan beide zijden, zelfs bij de meest weerbarstige materialen. Met eigenschappen zoals omlopende V-groef voor de hoekaanslag en het snel omzetten van langs- op dwarssnede, is de Festool PRECISIO CS 70 EG duidelijk ontworpen met jouw behoeften in gedachten.

   Veiligheid & duurzaamheid voorop
   Wanneer je investeert in een stuk gereedschap zoals de Festool PRECISIO CS 70 EG, wil je er zeker van zijn dat het je niet alleen nu, maar ook in de toekomst van dienst is. Deze afkortzaagmachine blinkt niet alleen uit in kracht en precisie, maar zet ook sterk in op veiligheid en duurzaamheid. Ontworpen voor langdurig en intensief gebruik, zonder in te boeten op comfort en veiligheid, zorgt de meelopende splinterbescherming voor aanzienlijk minder splinters, zowel voor jou als voor je werkstuk. Daarnaast draagt de duidelijk overzichtelijke en optimaal aangebrachte bediening bij aan een vlotte en veilige interactie met het apparaat, wat je werktempo ten goede komt zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Het verzinkbare spouwmes maakt zelfs verdekte zaagsnedes mogelijk, zonder dat je het mes hoeft uit te bouwen. Deze kenmerken tonen aan dat de Festool PRECISIO CS 70 EG niet alleen een blijk van vakmanschap is, maar ook van toewijding aan jouw veiligheid en dat van je project.

   Meer dan alleen een aankoop: ervaar het verschil bij ons
   Waarom zou je jouw Festool PRECISIO CS 70 EG bij ons bestellen? Simpel: wij bieden niet alleen scherpe prijzen en een groot assortiment aan, maar ook een vriendelijke en vakkundige service die jouw winkelervaring naar een hoger niveau tilt. Bij ons profiteer je van de snelle levering, waardoor je bijna direct aan de slag kunt gaan met je nieuwe aanwinst. Bovendien biedt ons uitgebreide assortiment jou de mogelijkheid om al je gereedschap en accessoires onder één dak te vinden – handig, toch? Wij begrijpen dat de aankoop van professioneel gereedschap een investering is, zowel in je vakmanschap als in de kwaliteit van je werk. Daarom staan we klaar om je niet alleen te voorzien van de Festool PRECISIO CS 70 EG, maar ook om je te ondersteunen met deskundig advies en service. Zo haal je niet alleen een zaagmachine in huis, maar ook een partner in al je projecten.

   Werkt op

   Netstroom

   Type zaag

   Afkortzaag

   Inclusief onderstel

   Ja

   Zaaglijnaanduiding

   Geen

   Zaagcapaciteit bij 45º

   48 mm

   Telescopisch

   Nee

   Maximale zaagdiepte 90 graden

   70 mm

   Zaagcapaciteit bij 90º

   70 mm

   Diameter

   225

   Maximale zaagbreedte bij 90º

   320 mm

   Zaagdiepte

   70 mm

   Zaagcapaciteit hout bij 45°

   48 mm

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

   Ja

   Breedte zaagblad

   225 mm

   Zaagcapaciteit hout bij 90°

   70 mm

   Opgenomen vermogen

   2200 W

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4014549265994

   Artikelnummer

   324281

   Lengte

   690 mm

   Breedte

   500 mm

   Gewicht

   37 kg

   1x Festool PRECISIO CS 70 EG Trek-/afkortzaagmachine
   1x HW universeel-zaagblad W32
   1x Hoekaanslag
   1x Veiligheids-duwstok
   1x Onderssteuning met transportwielen
   1x Opbergvak voor accessoires
   1x Bedieningsgereedschap

  Documenten

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.