usp1
usp2
usp3

Festool SCA 16 Sneloplaadapparaat - 10,8V - 14,4V - 18V

Festool SCA 16 Sneloplaadapparaat - 10,8V - 14,4V - 18V-image
128,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool SCA 16 Acculader: Laad als een Pro
   In de wereld van efficiëntie en tijdsbesparing introduceert de Festool SCA 16 acculader een revolutie in het opladen van je gereedschapsaccu's. Of je nu een professional bent die geen tijd te verliezen heeft of een doe-het-zelver die zijn projecten graag vlot uitvoert, deze snellader is jouw ultieme metgezel. De SCA 16 is niet zomaar een acculader; het is de sleutel tot het minimaal onderbreken van je werkzaamheden. Met zijn indrukwekkende compatibiliteit laadt het moeiteloos alle accu's van 10,8 V, 14,4 V tot 18 V. Zo heb je altijd de juiste energiebron bij de hand voor elke klus. De kracht van dit snellaadapparaat zit hem in de AIRSTREAM-technologie, die zorgt voor een snelle koeling en heroplading van accu's - zelfs de 8,0 Ah Li-HighPower-accu is in slechts 27 minuten weer klaar voor actie. Deze innovatie wordt versterkt door een intelligente luchtkoeling die vóór en tijdens het opladen werkt, waardoor jouw accu's efficiënt gekoeld worden en hun levensduur verlengd wordt. De duidelijke LED-indicatie zorgt voor een constant overzicht van de laadstatus en resterende laadtijd, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Met dit baanbrekende gereedschap ben je verzekerd van maximale prestaties en minimale wachttijd.

   Veiligheid en Duurzaamheid: Ondersteund door Technologie
   De Festool SCA 16 acculader is niet alleen ontwikkeld om je gereedschappen snel op te laden, maar ook met een focus op veiligheid en duurzaamheid. De geïntegreerde intelligente koelfunctie speelt hier een centrale rol door te zorgen dat de accu's alleen gekoeld worden wanneer dit technologisch noodzakelijk is. Dit zorgt niet alleen voor een energiezuinig oplaadproces maar draagt ook bij aan het behoud van jouw accu's op de lange termijn. De luchtkoeling zorgt voor een lagere temperatuur tijdens het oplaadproces, waardoor de risico's op oververhitting en daaruit volgende schade aanzienlijk verminderd worden. Bovendien is de SCA 16 ontworpen om te voldoen aan alle veiligheidsnormen, bekrachtigd met een volledige verzekering door de Festool Service. Dit geeft je de geruststelling dat je investeert in een product dat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dankzij de slim ontworpen behuizing met kabelopwikkeling en de mogelijkheid tot wandmontage, bewaart de SCA 16 niet alleen energetisch, maar ook fysiek orde in je werkruimte.

   Kies voor Snelheid en Kwaliteit bij je Online Bestelling
   Als je kiest voor de Festool SCA 16 acculader, wil je natuurlijk dit topgereedschap zo snel mogelijk in gebruik nemen. Daarom is het bestellen via onze webshop een slimme keuze. We staan bekend om onze snelle levering, die ervoor zorgt dat je niet lang hoeft te wachten om met jouw Festool snellader aan de slag te gaan. Naast de snelheid, profiteer je ook van ons groot assortiment aan gereedschap en accessoires, zodat je alle bijpassende artikelen gemakkelijk en snel bij ons vindt. Bovendien is onze klantenservice altijd klaar om je vriendelijk en deskundig te adviseren bij al je vragen. Dus voor een efficiënte en aangename koopervaring, waarbij je profiteert van snelle levering en toegang tot een breed aanbod van topkwaliteit gereedschap, is onze webshop de ideale bestemming. Laat je gereedschap nooit langer wachten dan nodig en bestel de Festool SCA 16 acculader nu om je werkplaats meteen van de benodigde power te voorzien.

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Oplaadtijd

   27 m

   Luchtkoeling

   Ja

   EAN

   4014549389379

   Artikelnummer

   372127

   Lengte (Product)

   15.5 cm

   Breedte (Product)

   8.5 cm

   Hoogte (Product)

   23.7 cm

   1x Festool SCA 16 acculader

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.