usp1
usp2
usp3

Festool STF D125 P320 GR NET/50 Schuurschijven - 125 x P320 (50st)

Festool STF D125 P320 GR NET/50 Schuurschijven - 125 x P320 (50st)-image
adviesprijs
64,00
42,19

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 203301 Excentrische schuurvellen – spellen met precisie en perfectie
      Je staat op het punt je kluswerk naar een hoger niveau te tillen met de Festool STF D125 P320 GR NET/50 Schuurschijven. Speciaal ontwikkeld door Festool, een naam die synoniem staat voor kwaliteit, zijn deze schuurschijven ontworpen om je de allerbeste resultaten te bieden. Elk van de 50 zeer fijne korrel schuurschijven van 125 mm diameter staat klaar om je excenterschuurmachine te transformeren in een precisiegereedschap. Met een korrelgrootte van 320 zijn deze schuurvellen perfect om dat zeer fijne, gladde afwerking te bereiken waar je naar streeft. Geleverd in een handige verpakking, bieden deze 125 x 125 millimeter schuurvellen je niet alleen de kwaliteit en betrouwbaarheid waar Festool om bekend staat, maar ook de kwantiteit om grote projecten aan te kunnen pakken.

      Veilig en duurzaam tot de laatste korrel
      Bij de Festool STF D125 P320 GR NET/50 Schuurschijven draait alles om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Je kunt erop vertrouwen dat elk vel is ontworpen met zowel je project als jouw welzijn in gedachten. Het gebruik van deze schuurschijven zorgt voor een minimale stofontwikkeling, waardoor je werkomgeving schoner blijft en je gezondheid beschermd wordt. Hun duurzaamheid is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet, doordat je minder verspilt. Bovendien zijn deze vellen uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze de beloftes van Festool nakomen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over plotselinge onderbrekingen of een inconsistente afwerking. Van start tot finish, deze schuurschijven zijn je betrouwbare partner voor elk project.

      Jouw projecten verdienen het beste, kies voor ons assortiment
      Waarom zou je jouw Festool STF D125 P320 GR NET/50 Schuurschijven ergens anders halen, als je bij ons kunt genieten van zowel snelle levering als scherpe prijzen? We snappen dat je geen tijd te verliezen hebt en dat budgetten niet oneindig zijn. Daarom zorgen we ervoor dat je snel aan de slag kunt met de beste tools voor de job, zonder je een fortuin te kosten. En met onze vriendelijke service staan we altijd klaar om je te helpen met elk mogelijk vraagstuk – groot of klein. Maak van je projecten een succes door te kiezen voor professionaliteit, gemak, en waarde. Ons assortiment, inclusief de Festool schuurschijven, is zorgvuldig samengesteld om je het beste van het beste te bieden. Waar wacht je nog op?

      Geschikt voor machine

      Excenterschuurmachine

      Korreltype

      Zeer Fijn

      Aantal stuks

      50

      Korrelgrootte

      320

      Diameter

      125

      EAN

      4014549306482

      Artikelnummer

      177309

      Breedte (Product)

      125 mm

      Lengte (Product)

      125 mm

      50x Festool schuurschijf

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.