usp1
usp2
usp3

Festool STF-D150/48 P50 SA/25 Schuurvellen - 150 x P50 (25st)

Festool STF-D150/48 P50 SA/25 Schuurvellen - 150 x P50 (25st)
adviesprijs
63,00
43,49

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool 575196 Excentrische schuurvellen – Haal het beste uit je excenterschuurmachine
   Een perfecte oppervlakteafwerking begint met het juiste schuurmateriaal. De Festool STF-D150/48 P50 SA/25 schuurvellen zijn speciaal ontworpen om je de beste schuurervaring te bieden. Met hun grove korrelgrootte van P50, dia van 150mm, en een diameter van eveneens 150 mm, bieden deze schuurvellen de ideale basis voor omvangrijke schuurtaken. Gemaakt door Festool, een fabrikant bekend voor zijn kwaliteit en innovatie in gereedschap, zorgt elk van deze 25 excentrische schuurvellen ervoor dat je projecten met een onberispelijke afwerking van start kunnen gaan. Ze passen perfect op je excenterschuurmachine, waardoor je moeiteloos en efficiënt kunt werken aan diverse oppervlakken. Of het nu gaat om hout, metaal of plastic, deze schuurvellen pakken elk oppervlak aan met gelijke kracht en precisie.

   Veilig en duurzaam op de lange termijn
   Duurzaamheid en veiligheid staan voorop bij het gebruik van schuurmaterialen. De Festool STF-D150/48 P50 SA/25 schuurvellen zijn ontworpen met jouw veiligheid en de levensduur van het product in gedachten. Deze grofkorrelige schuurvellen zorgen voor een snelle materiaalafname, terwijl de kans op oververhitting van het werkstuk geminimaliseerd wordt. Door het gebruik van deze hoogwaardige vellen, verminder je niet alleen de slijtage op je gereedschap, maar zorg je ook voor een gezondere werkomgeving door de efficiënte stofafzuiging. Met tips over hoe je deze schuurvellen optimaal kan gebruiken, haal je het maximale uit elke schuurbeurt zonder compromissen te moeten sluiten op veiligheid of kwaliteit.

   Haal meer uit je klus met snelle levering en onze expertise
   Kiezen voor de Festool STF-D150/48 P50 SA/25 schuurvellen bij onze webshop betekent ook kiezen voor kwaliteit en gemak. Met onze snelle levering heb je jouw essentiële schuurvellen zo snel mogelijk in huis, waardoor je geen dag van je project hoeft te missen. Bovendien zorgt ons groot assortiment ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt, tegen scherpe prijzen. Mocht je advies nodig hebben over welke schuurvellen het beste bij jouw project passen, dan staat onze vriendelijke service klaar om je te helpen. Zo zorgen wij ervoor dat elke klus, groot of klein, met het juiste gereedschap en de beste materialen van start kan gaan.

   Geschikt voor machine

   Excenterschuurmachine

   Korreltype

   Grof

   Korrelgrootte

   50

   Diameter

   150

   Aantal stuks

   25

   Lengte (Product)

   150 mm

   Breedte (Product)

   150 mm

   EAN

   4014549297018

   25x Festool schuurvel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.