usp1
usp2
usp3

Festool STF DELTA/9 P80 GR/10 Schuurpapier - Granat (10st)

Festool STF DELTA/9 P80 GR/10 Schuurpapier - Granat (10st)-image
11,69

Verwachte leverdatum

23-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool Granat Deltaschuurpapier doos 10 stuks

      Het Festool Granat Deltaschuurpapier doos 10 stuks is de ideale oplossing voor het bewerken van sterk stofproducerende materialen. Met de open netstructuur is een uitstekende stofafzuiging mogelijk, wat zorgt voor schoon werken en een langere levensduur van het schuurmateriaal. Dit schuurpapier is verkrijgbaar in vijf verschillende formaten, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.

      Dit schuurmateriaal heeft verschillende voordelen. Het loopt niet snel vol, waardoor je langer kunt blijven schuren. Bovendien past het op alle Festool Deltaschuurmachines. Het heeft een lange levensduur en zorgt voor een hoge afname. Daarnaast zorgt de afzuiging op het gehele vlak voor een schone werkomgeving. Dit schuurpapier is ideaal voor het schuren van plamuur, vulmateriaal, verf, lak en sterk stofproducerende ondergronden.

      Het Festool Granat Deltaschuurpapier is universeel schuurmateriaal met speciale voordelen. Het is speciaal ontworpen voor VOC-lakken en harde ondergronden en heeft een StickFix systeem voor eenvoudige bevestiging. Dit schuurpapier is geschikt voor het bewerken van moderne laksystemen, met name VOS-lak. Daarnaast is het ook geschikt voor het schuren van harde ondergronden, kunststof, minerale grondstoffen, acryl, plamuur en vulmiddel. Het wordt veel gebruikt door schilders en spuiters.

      Dit schuurpapier is passend voor de volgende Festool Deltaschuurmachines: DTS 400, DTSC 400 en DS 400. Het is geschikt voor het schuren van pleister, vulmiddel en lak, vooral VOC-lakken en harde ondergronden. Koop nu de Festool Granat Deltaschuurpapier doos 10 stuks voordelig online bij Verfwefwebwinkel.

      Geschikt voor machine

      Deltaschuurmachine

      Korrelgrootte

      80

      EAN

      4014549413777

      Artikelnummer

      351183

      Breedte (Product)

      150 mm

      Lengte (Product)

      100 mm

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.