usp1
usp2
usp3

Festool UG-CSC-SYS Onderstel - 580 x 580 mm - 100kg

Festool UG-CSC-SYS Onderstel - 580 x 580 mm - 100kg
adviesprijs
404,00
389,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool UG-CSC-SYS Onderstel - Meer dan een Steunpilaar voor je Projecten

      Ontdek het Festool UG-CSC-SYS Onderstel, een slimme 3-in-1 oplossing die het leven van elke klusser eenvoudiger maakt. Als betrouwbare steekwagen transporteert het moeiteloos tot 80 kg, waardoor je jouw Systainers zonder moeite naar elke locatie rijdt. Met enkele simpele bewegingen transformeer je hem in een stabiele werktafel van 58 x 58 cm, of in een stevig onderstel voor de Festool accu-zaagtafel CSC SYS 50. Dit onderstel zorgt voor een comfortabele werkhoogte van 90 cm, maar kan ook op 24,5 cm worden gebruikt voor werkzaamheden nabij de vloer. Festool, bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige gereedschappen, biedt met dit onderstel een perfecte blend van functionaliteit en duurzaamheid.

      Veilig en Veelzijdig Klussen op Elke Hoogte

      Dit onderstel is je beste kameraad voor diverse werkzaamheden. Van het zagen van lange planken dankzij de veilige steun die het biedt, tot aan nauwkeurige werkzaamheden dicht bij de grond, dit onderstel staat voor je klaar. Door het intelligente ontwerp en de stevige constructie is je werkplek altijd stabiel en veilig. Geschikt voor zowel de enthousiaste doe-het-zelver als de professionele vakman, biedt het onderstel ultiem gemak en veelzijdigheid.

      Zoek Niet Verder: Jouw Ideale Onderstel Wacht op Je

      Het Festool UG-CSC-SYS Onderstel is de held die je nodig hebt voor je klussen. Compact, veelzijdig, en bovenal betrouwbaar, het tilt je werk letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Bij Gereedschapcentrum vind je dit topstuk tegen scherpe online prijzen, met de kwaliteitsservice die je van ons gewend bent. Sta je klaar om je projecten op te krikken met dit onderstel?

      Geschikt voor machine

      voor tafelcirkelzaag

      Minimale werkhoogte

      0.245 m

      Draagcapaciteit

      100 kg

      Maximale werkhoogte

      0.677 m

      EAN

      4014549391037

      Artikelnummer

      351119

      1x Festool UG-CSC-SYS onderstel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.