usp1
usp2
usp3

Festool UG-KAPEX KS 120 Onderstel voor KS 120 / KS 88

Festool UG-KAPEX KS 120 Onderstel voor KS 120 / KS 88
adviesprijs
478,00
431,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool UG-KAPEX KS 120: onmisbaar onderstel voor professionals

      Ontdek de Festool UG-KAPEX KS 120, een onderstel waarmee je het maximale uit je Festool KS 120 of KS 88 afkortzaag haalt. Dit inclusieve pakket bevat niet alleen het onderstel zelf, maar ook transportrollen voor een optimaal gebruiksgemak. Het onderstel is gemakkelijk inklapbaar, waardoor je het comfortabel kunt vervoeren naar elke bouwplaats of bij montageklussen. Dit onderstel is niet zomaar een toevoeging; het vergemakkelijkt en ondersteunt de toepassingen van jouw KAPEX afkortzaag, waardoor je werk niet alleen efficiënter, maar ook prettiger wordt. Licht van gewicht met een solide 10.1 kg en perfect afgesteld op een werkhoogte van 0.9 meter; de Festool UG-KAPEX KS 120 is een toonbeeld van Duits vakmanschap dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

      Veilig en efficiënt: de sleutel tot succes

      Met de Festool UG-KAPEX KS 120 onderstel til je jouw zaagervaring letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Het verrijdbare ontwerp zorgt voor een moeiteloze verplaatsing op de werkplek, wat niet alleen de efficiëntie bevordert, maar ook de veiligheid ten goede komt. Je hoeft je geen zorgen te maken over zware tillasten of ongemakkelijk transport: dit onderstel maakt het eenvoudig om je apparatuur precies daar te krijgen waar je het nodig hebt. Daarbij past het perfect bij de Festool KS 120 en KS 88 modellen, wat zorgt voor een naadloze integratie en optimaal werkcomfort. Geschikt voor alle klussers, van de doe-het-zelver tot de professional, die waarde hechten aan kwaliteit, gemak en veiligheid.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Kies voor het Festool UG-KAPEX KS 120 onderstel en ervaar hoe het je werk zowel eenvoudiger als efficiënter maakt. Bij Gereedschapcentrum staan we garant voor kwaliteit en service. Als officiële dealer van topmerken bieden we niet alleen een groot assortiment, maar ook scherpe online prijzen en een snelle levering. Profiteer van gratis professioneel advies en zorg ervoor dat je altijd het juiste gereedschap voor jouw project kiest. Met de Festool UG-KAPEX KS 120 investeer je in duurzaamheid en efficiëntie, en met de ondersteuning van Gereedschapcentrum weet je zeker dat je elke klus tot een succesvol einde brengt.

      Geschikt voor machine

      voor KS120, KS88

      Verrijdbaar

      Ja

      Inklapbaar

      Ja

      Maximale werkhoogte

      0.9 m

      Minimale werkhoogte

      0.9 m

      Frame uitschuifbaar

      Nee

      EAN

      4014549141830

      Artikelnummer

      111705

      Gewicht (Product)

      10.1 kg

      1x Festool UG-KAPEX KS 120 onderstel
      1x Transportrollen

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.