usp1
usp2
usp3

Festool USB 78/42/Bi/OSC/5 Invalzaagblad - 42x78mm (5st)

Festool USB 78/42/Bi/OSC/5 Invalzaagblad - 42x78mm (5st)
adviesprijs
94,00
92,19

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool USB 78/42/Bi/OSC/5 - De Sleutel tot Precisie in Elk Project

      De Festool USB 78/42/Bi/OSC/5 Invalzaagblad is een ware game-changer voor professionals en enthousiastelingen die streven naar precisie en kwaliteit in hun werk. Dit intrigerende stuk gereedschap, verspreid over 5 stuks in een handige blister-verpakking, is ontworpen om een breed scala aan materialen met gemak te bewerken. Van hout, inclusief geplastificeerde of gelakte varianten, tot composiet, NE-metaal, en zelfs kunststof; de USB 78/42/Bi/OSC/5 laat zijn veelzijdigheid keer op keer zien. De combinatie van een hoogwaardige bimetaal constructie en een ingenieus design maakt dit zaagblad uiterst duurzaam en robuust, ideaal voor het maken van precisie invalzaagsneden en universeel gebruik.

      Veilig en Efficiënt Aan de Slag

      Compatibiliteit is een essentiële factor voor gereedschapsgebruikers, en Festool heeft hier perfect op ingespeeld. Het USB 78/42/Bi/OSC/5 zaagblad is specifiek ontworpen voor de OSC 18, waardoor gebruikers kunnen profiteren van een gemakkelijke en effectieve inpassing in hun bestaande gereedschapskist. Dit zaagblad biedt niet alleen de mogelijkheid om met precisie en gemak te werken, maar verhoogt ook de efficiëntie en veiligheid op de werkplek. De optimale afmetingen en het doordachte ontwerp garanderen uitstekende resultaten bij een breed scala aan taken, wat dit zaagblad bijzonder geschikt maakt voor klussers die streven naar het bereiken van professionaliteit in hun projecten.

      Zet Vandaag Nog de Stap naar Perfectie met Gereedschapcentrum

      In de zoektocht naar gereedschap dat zowel veelzijdigheid als nauwkeurigheid biedt, is de Festool USB 78/42/Bi/OSC/5 een uitstekende keuze. Bij Gereedschapcentrum begrijpen we het belang van kwaliteitsgereedschap in de realisatie van je projecten. Daarom zijn we trots dit veelzijdige zaagblad in ons assortiment aan te bieden, als onderdeel van onze toewijding om jou te voorzien van topmerken, een groot assortiment, scherpe online prijzen en snelle levering. Laat deze kans niet liggen om je werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen en ervaar zelf de precisie en duurzaamheid die Festool gereedschap biedt.

      Aansluiting

      Starlock Max

      Geschikt voor materiaal

      Bouwhout, Gipskarton, Composietplaten, GFK, Hout, Kunststof

      Materiaal

      Bimetaal

      Breedte zaagblad

      42 mm

      Lengte zaagbladen

      78

      Invaldiepte

      78 mm

      Is het een set?

      Ja

      EAN

      4014549307281

      Artikelnummer

      323936

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.