usp1
usp2
usp3

Fit-to-Fix Vlak schuurvel - P120 - 80x133mm (50st)

Fit-to-Fix Vlak schuurvel - P120 - 80x133mm (50st)
Fit-to-Fix Vlak schuurvel - P120 - 80x133mm (50st)
Fit-to-Fix Vlak schuurvel - P120 - 80x133mm (50st)
Fit-to-Fix Vlak schuurvel - P120 - 80x133mm (50st)
Fit-to-Fix Vlak schuurvel - P120 - 80x133mm (50st)
Nieuw
16,20
15,39

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Fixami schuurpapier voor de vlakschuurmachine: essentieel voor elke schuurklus
   Of je nu aan een DIY-project werkt, je meubels een nieuw leven wilt inblazen of je simpelweg aan het klussen bent, goed schuurpapier is onmisbaar. Dit schuurpapier van Fixami, specifiek ontworpen voor vlakschuurmachines, staat garant voor een onberispelijke afwerking. Met een korrelgrootte van 120 is het ideaal voor middelgrove schuurwerkzaamheden, waardoor je oppervlakken soepel en egaal voorbereidt op verdere behandeling. De schuurvellen, met een lengte van 133mm en een breedte van 80mm, zijn perfect gedimensioneerd voor efficiënt werk. Elk pakket bevat 50 vellen, zodat je voorlopig vooruit kunt. Geschikt voor uiteenlopende toepassingen, en vervaardigd door Fixami, een merk dat bekend staat om zijn duurzaamheid en kwaliteit, vormt dit product een essentiële aanvulling op je gereedschapskist.

   Veilig en duurzaam schuren met Fixami
   Dat je met het schuurpapier van Fixami niet alleen kiest voor hoge kwaliteit, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid, staat buiten kijf. De vellen zijn ontworpen om de balans te vinden tussen effectief schuren en de bescherming van zowel het oppervlak als de gebruiker. Een uniforme korrelverdeling zorgt voor een consistent schuurresultaat zonder grove krassen, terwijl het risico op schuurschade aanzienlijk wordt verkleind. Daarnaast benadrukt Fixami het belang van een duurzaam productieproces, wat betekent dat je niet alleen kiest voor topkwaliteit, maar ook bijdraagt aan een verantwoorde keuze voor het milieu. Betrouwbaarheid is een andere hoeksteen van dit product: dankzij de hoogwaardige materialen en zorgvuldige productieprocessen kan je vertrouwen op langdurige prestaties, keer op keer.

   Online bestellen bij Gereedschapcentrum: gemak, snelheid en topservice
   Ervaar het gemak van online bestellen bij Gereedschapcentrum, waar je naast dit topklasse Fixami schuurpapier voor je vlakschuurmachine, profiteert van een groot assortiment. Of je nu precies weet wat je nodig hebt of op zoek bent naar aanvullend advies, je vindt altijd wat je zoekt. Met scherpe prijzen wordt het nog aantrekkelijker om te kiezen voor kwaliteit die binnen je budget valt. Bovendien indrukwekkend is de snelle levering: besteld vandaag, betekent dat je in de meeste gevallen de volgende dag al kan starten met schuren. Vriendelijke service staat centraal; of je nu een vraag hebt over het product, hulp nodig hebt bij je keuze, of ondersteuning wenst bij het bestellen, het team staat altijd voor je klaar om je met een glimlach verder te helpen.

   Geschikt voor machine

   Vlakschuurmachine

   Toepassingen

   Schuren

   Korrelgrootte

   120

   Lengte schuurvel

   133

   Breedte schuurvel

   80 mm

   Aantal stuks

   50

   EAN

   8720572581869

   50x Fit-to-Fix Vlak schuurvel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.