usp1
usp2
usp3

Gedore 2090 KR Cardan-verlengstuk 1/4" - 97mm

Gedore 2090 KR Cardan-verlengstuk 1/4" - 97mm-image
12,79

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gedore 2090 KR Cardan-verlengstuk 1/4" - De sleutel tot flexibel klussen

      Bent u op zoek naar een flexibele oplossing voor uw klusprojecten waarbij u niet kunt werken met rechte lijnen? Het Gedore 2090 KR Cardan-verlengstuk 1/4" - 97mm is precies wat u nodig heeft. Dit verfijnde stuk gereedschap, met een lengte van 97mm, is ontworpen om het bereik van uw dopsleutels aanzienlijk te vergroten en biedt de mogelijkheid om tot 15 graden te draaien voor het werken in lastige hoeken. Vervaardigd van GEDORE-vanadium staal 31CrV3, staat dit verlengstuk garant voor zowel duurzaamheid als precisie bij elke draai.

      Vereenvoudig uw werk met hoogwaardige technologie

      Het Gedore 2090 KR Cardan-verlengstuk maakt gebruik van een slimme kogelkopconstructie voor handbediende dopsleutels conform DIN 3120 en ISO 1174, met een kogelvergrendeling die zorgt voor een veilige koppeling met uw gereedschap. Dit biedt niet alleen een verhoogde efficiëntie bij het klussen, maar verbetert ook de controle en precisie bij werken in ongemakkelijke posities. Daarnaast is het verlengstuk verchroomd en geslepen, wat bijdraagt aan de lange levensduur en het onderhoudsgemak.

      Waarom kiezen voor de Gedore 2090 KR bij Gereedschapcentrum?

      Het kiezen van het Gedore 2090 KR Cardan-verlengstuk bij Gereedschapcentrum staat garant voor kwaliteit en flexibiliteit in uw werkzaamheden. Gedore, als erkende fabrikant, levert met dit product een tool die elke klus eenvoudiger maakt door de toegankelijkheid van moeilijk bereikbare plaatsen te vergroten. Met afmetingen van slechts 97 mm in lengte en een gewicht van 0.03 kg, is dit verlengstuk niet alleen compact, maar ook lichtgewicht en daardoor gemakkelijk in gebruik en transport. Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, de Gedore 2090 KR maakt een essentiëel onderdeel uit van uw gereedschapskist. Gereedschapcentrum, uw partner voor kwaliteitsgereedschap, biedt dit product met trots aan. Geniet van onze expertise, breed assortiment en de zekerheid die wij bieden met alleen de beste merken. Geef uw kluswerkzaamheden een nieuwe dimensie met dit praktische en duurzame verlengstuk van Gedore.

      Type accessoire

      Verlengstuk

      Aantal stuks

      1

      Aansluitingen inch

      1/4"

      EAN

      4010886853757

      Artikelnummer

      225371

      Breedte (Product)

      12 mm

      Gewicht (Product)

      0.03 kg

      Hoogte (Product)

      12 mm

      1x Gedore 2090 KR Cardan-verlengstuk

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.