Gedore RED R40000027 Omschakelbare ratel - 1/4"

placeholder-product-media-alt-text-not-set
38,29

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Gedore RED R40000027 Omschakelbare ratel - 1/4"
   Gedore RED staat bekend om zijn hoogwaardige gereedschappen en de R40000027 omschakelbare ratel is geen uitzondering. Deze ratel heeft een modelcode van 3300158 en is een essentieel onderdeel van elke gereedschapskist. Met een gewicht van 1,2 kilogram en een hoogte van 200 millimeter, is deze ratel stevig en duurzaam. De omschakelbare functie maakt het mogelijk om snel en efficiënt te werken, terwijl de 1/4" aandrijving zorgt voor compatibiliteit met een breed scala aan accessoires.

   Gebruik en voordelen
   De Gedore RED R40000027 omschakelbare ratel is ideaal voor verschillende toepassingen, van automotive werkzaamheden tot algemeen onderhoud. De omschakelbare functie stelt je in staat om moeiteloos te schakelen tussen vooruit en achteruit, waardoor je tijd bespaart en je productiviteit verhoogt. De ratel is ontworpen met aandacht voor veiligheid en ergonomie, zodat je comfortabel en veilig kunt werken. Bovendien is deze ratel compatibel met een breed scala aan accessoires, waardoor je flexibiliteit hebt in je werkzaamheden.

   Samenvatting en intentie om te kopen
   De Gedore RED R40000027 omschakelbare ratel biedt professionele kwaliteit en betrouwbaarheid, en als officiële dealer van Gedore RED kunnen wij dit topmerk aanbieden in ons grote assortiment. Bij Gereedschapcentrum profiteer je van scherpe online prijzen, snelle levering en een grote voorraad. Onze experts staan klaar om je gratis professioneel advies te geven, zodat je de juiste keuze kunt maken. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige omschakelbare ratel die aan al je eisen voldoet, dan is de Gedore RED R40000027 een uitstekende keuze.

   Gewicht (Product)

   0.12 kg

   Hoogte (Product)

   20 mm

   Breedte (Product)

   65 mm

   EAN

   4060833001588

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is