usp1
usp2
usp3

Ghibli AS 27 P Silent Kunststof Bouwstofzuiger - 1150W - 36L

Ghibli AS 27 P Silent Kunststof Bouwstofzuiger - 1150W - 36L
338,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Ghibli AS 27 P Silent Bouwstofzuiger
      Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die moeiteloos het zwaarste stof en vuil op de bouwplaats aankan? Dan is de Ghibli AS 27 P Silent Kunststof Bouwstofzuiger met zijn opgenomen vermogen van 1150 Watt en een tankinhoud van 36 liter precies wat je nodig hebt. Dit krachtpatser is niet alleen indrukwekkend met zijn vermogen, maar ook met zijn vermogen om lucht te verplaatsen - 53 liter per seconde, wat zorgt voor een snelle en efficiënte reiniging. Met zijn afmetingen van 760 mm hoogte en 410 mm breedte en lengte, is deze bouwstofzuiger compact genoeg om gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Nat en droog zuigen is geen probleem voor deze alleskunner, wat hem bijzonder veelzijdig maakt. Dankzij de elektrische motor en de kracht van netstroom, ben je verzekerd van consistent hoge prestaties. De Ghibli AS 27 P Silent is meer dan alleen een stofzuiger; het is een onmisbaar werkinstrument dat betrouwbaarheid en kracht combineert.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij alles wat we doen, is veiligheid van het grootste belang - en dat geldt zeker ook voor de Ghibli AS 27 P Silent. Deze bouwstofzuiger is ontworpen met jouw veiligheid en het milieu in gedachten. Met zijn robuuste kunststof behuizing is hij niet alleen bestand tegen de ruwe omstandigheden op de bouwplaats, maar draagt hij ook bij aan een duurzamere wereld. Bovendien biedt de stofzuiger de mogelijkheid om zowel nat als droog vuil op te zuigen, wat hem niet alleen veelzijdig maakt, maar ook betrouwbaarder. Je kan op deze stofzuiger rekenen om de klus te klaren, ongeacht hoe veeleisend de omstandigheden zijn. En omdat veiligheid altijd voorop staat, kun je erop vertrouwen dat het gebruik van dit apparaat je helpt om een schone en veiligere werkplek te creëren. De betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Ghibli AS 27 P Silent betekent ook dat je op lange termijn bespaart, zowel in kosten als in impact op het milieu.

      Voordelen van bestellen bij ons
      Waarom zou je je nieuwe Ghibli AS 27 P Silent Kunststof Bouwstofzuiger bij ons bestellen? Nou, heel eenvoudig: wij bieden niet alleen scherpe prijzen maar staan ook bekend om onze snelle levering. Je hoeft dus niet langer te wachten dan nodig is om dit krachtige hulpmiddel in handen te krijgen en je werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Bovendien maakt ons groot assortiment het makkelijker dan ooit om precies te vinden wat je nodig hebt - niet alleen bouwstofzuigers, maar alles wat je nodig hebt voor een succesvol project. En mocht je vragen hebben of advies nodig hebben, dan sta je er niet alleen voor. Onze vriendelijke service staat klaar om je te helpen. Wanneer je kiest voor ons, kies je niet alleen voor een Ghibli AS 27 P Silent, je kiest voor een betrouwbare partner in jouw succes. Met ons aan jouw zijde, is elke klus binnen handbereik.

      Werkt op

      Netstroom

      Type stofzuiger

      Bouwstofzuiger

      Gewicht (Product)

      9.7 kg

      Tank inhoud

      36 l

      Breedte (Product)

      410 mm

      Hoogte (Product)

      760 mm

      Snoerlengte (meting)

      10 m

      Luchtverplaatsing

      53 l/s

      Opgenomen vermogen

      1150 W

      Lengte (Product)

      410 mm

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8034094170792

      Artikelnummer

      115079

      1x Ghibli AS 27 P Silent Kunststof Bouwstofzuiger
      1x Zuigslang compleet (2,5 m)
      2x Inox verlengbuis
      1x Vloerborstel 400mm
      1x Wateraftrekker nylon 420mm
      1x Ronde borstel
      1x Platte zuigbek

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.