usp1
usp2
usp3

Ghibli AS 600 IK CBM Silent RVS Bouwstofzuiger - 3450W - 80L

Ghibli AS 600 IK CBM Silent RVS Bouwstofzuiger - 3450W - 80L
adviesprijs
942,00
759,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ghibli AS 600 IK CBM Silent Bouwstofzuiger: Krachtpatser voor elke klus
      Heb je behoefte aan een stofzuiger die geen enkele klus uit de weg gaat? Maak kennis met de Ghibli AS 600 IK CBM Silent RVS Bouwstofzuiger – jouw nieuwe beste vriend op de bouwplaats of tijdens grote schoonmaakprojecten. Deze elektrische bouwstofzuiger, met een opgenomen vermogen van 3450 Watt, zorgt voor ongeëvenaarde prestaties met een luchtverplaatsing van maar liefst 150 liter per seconde. Of je nu te maken hebt met nat of droog vuil, dit beest zorgt ervoor dat alles spic en span wordt. Met een tankinhoud van 80 liter kun je bovendien flink doorwerken zonder de tank telkens te moeten legen. De afmetingen van dit robuuste apparaat – 920 mm hoog, 610 mm lang en 520 mm breed – zorgen ervoor dat de Ghibli AS 600 IK CBM Silent als een solide basis staat, klaar om elk type vuil aan te pakken, ondersteund door de betrouwbare netstroomverbinding.

      Veilig en vertrouwd: Houd het schoon zonder zorgen
      Bij het hanteren van een bouwstofzuiger staat niet alleen kracht centraal, maar speelt veiligheid ook een grote rol. Met de Ghibli AS 600 IK CBM Silent RVS Bouwstofzuiger zit je op beide fronten goed. Niet alleen biedt de elektrische motor optimale prestaties voor zowel nat- als droogzuigen, maar het ontwerp van de stofzuiger garandeert ook een veilig gebruik in verschillende omstandigheden. Duurzaamheid is een ander sterk punt van dit model; gebouwd met robuuste materialen en ontworpen om lang mee te gaan, verzekert deze stofzuiger dat je niet snel weer naar een vervanging op zoek moet. De betrouwbaarheid van dit krachtige apparaat zorgt ervoor dat je klus na klus kunt klaren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het uitvallen of onderhoud van de machine. Dit alles maakt de Ghibli AS 600 IK CBM Silent tot de betrouwbare partner die je nodig hebt voor zowel zware industriële taken als voor de grondige reiniging.

      Waarom de Ghibli bestellen bij ons? De voordelen op een rij
      Als je besluit om de Ghibli AS 600 IK CBM Silent RVS Bouwstofzuiger te bestellen bij onze webshop, kies je niet alleen voor een top-product, maar ook voor de aantrekkelijke voordelen die wij bieden. Dankzij onze snelle levering kun je bijna direct aan de slag met jouw nieuwe stofzuiger. Bovendien profiteer je van onze scherpe prijzen, waardoor je zeker weet dat je de beste deal krijgt. Onze webshop is niet alleen geliefd vanwege het groot assortiment aan gereedschap en bouwbenodigdheden, maar ook vanwege de vriendelijke service. Heb je vragen over het gebruik of de specificaties van de Ghibli AS 600 IK CBM Silent, ons deskundige team staat klaar om je te helpen. Kies voor gemak, kwaliteit en de zekerheid dat je met de beste materialen werkt, allemaal bij één vertrouwde leverancier.

      Werkt op

      Netstroom

      Type stofzuiger

      Bouwstofzuiger

      Luchtverplaatsing

      150 l/s

      Snoerlengte (meting)

      10 m

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Opgenomen vermogen

      3450 W

      Tank inhoud

      80 l

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      7433635492422

      Artikelnummer

      83832

      Hoogte (Product)

      920 mm

      Gewicht (Product)

      27 kg

      Lengte (Product)

      610 mm

      Breedte (Product)

      520 mm

      1x Ghibli AS 600 IK CBM Silent RVS Bouwstofzuiger
      1x Aanzuigslang - 2,5m
      1x Inox buizen
      1x Wateraftrekker
      1x Ronde borstel
      1x Platte zuigbek

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.