usp1
usp2
usp3

Gloria 2600000 Spuitscherm - Instelbaar - 12-40cm

Gloria 2600000 Spuitscherm - Instelbaar - 12-40cm-image
adviesprijs
52,00
42,49

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Gloria 2600000 Hogedrukreiniger toebehoren: Een revolutie in precisie reiniging
   Ontdek de Gloria 2600000, een instelbaar spuitscherm dat een nieuw niveau van nauwkeurigheid brengt in je reinigingstaken. Dit spuitscherm, geschikt voor diverse drukspuiten, tilt het aanbrengen van bestrijdingsmiddelen naar een hoger niveau. Dankzij de instelbaarheid van 12 tot 40 cm kun je met ongekende precisie werken, waardoor je exact daar komt waar je moet zijn, zonder de omliggende gebieden te beïnvloeden. De bijgeleverde messing sproeikop onderstreept de kwaliteit van dit gereedschap en zorgt ervoor dat je bestrijdingsmiddelen gelijkmatig en effectief worden verspreid. Met dit ene stuk gereedschap in handen, biedt de Gloria 2600000 je de mogelijkheid om je schoonmaak- en onderhoudstaken nauwkeuriger dan ooit tevoren uit te voeren.

   Zorgeloos en milieubewust schoonmaken
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Gloria 2600000. Dit spuitscherm is ontworpen met het oog op het milieu en jouw veiligheid. Door zijn precieze toepassingsmogelijkheden minimaliseert het de verspreiding van bestrijdingsmiddelen, zodat je alleen daar behandelt waar het nodig is. Dit zorgt niet alleen voor een veiligere omgeving voor jou en je dierbaren, maar helpt ook het milieu te beschermen door overmatig gebruik van chemicaliën te voorkomen. Bovendien garandeert de hoogwaardige constructie en het gebruik van duurzame materialen dat dit spuitscherm een lange levensduur heeft, wat het een betrouwbare keuze maakt voor zowel de hobbyist als de professional. Je gereedschap werkt dus niet alleen efficiënter, maar draagt ook bij aan een groenere planeet.

   Kies slim, kies voor comfort en kwaliteit
   Waarom zou je de Gloria 2600000 bij ons bestellen? Eenvoud: wij maken het jou gemakkelijk. Met onze snelle levering en ons grote assortiment zorgen we ervoor dat jij niet hoeft te wachten op het gereedschap dat je nodig hebt. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, we hebben alles onder één dak. Daarbij staan wij voor scherpe prijzen zonder in te leveren op de kwaliteit of op onze vriendelijke service. Wij begrijpen wat jij nodig hebt en staan klaar om jou te helpen bij het kiezen van het juiste gereedschap. Kiezen voor ons, is kiezen voor een zorgeloze ervaring waarbij jouw tevredenheid op de eerste plaats komt. De Gloria 2600000 is jouw partner voor precisiewerk; bestel nu en ervaar de voordelen zelf!

   Aantal stuks

   1

   EAN

   4006325504793

   Artikelnummer

   214786

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.