usp1
usp2
usp3

Gloria MultiJet Universal reservoir - 10L

-image
-image
-image
Gloria MultiJet Universal reservoir - 10L-image
Gloria MultiJet Universal reservoir - 10L-image
Gloria MultiJet Universal reservoir - 10L-image
33,19

Verwachte leverdatum

01-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Gloria 7291640000 Drukspuit - jouw mobiele waterbron
   Ontmoet de Gloria MultiJet Universal reservoir, een absolute held als je onderweg bent! Met een royale inhoud van 10 liter is dit jouw mobiele waterbron die comfortabel in de kofferbak mee op avontuur kan gaan. Of je nu gewasbeschermingsmiddelen, reinigingsmiddelen of simpelweg water nodig hebt, deze jerrycan heeft een handige niveau-indicator die het mixen super eenvoudig maakt. Voor het gemak is er ook gedacht aan een schouderriem en een 1,5 m korte slang, zodat je tijdens de werkzaamheden niet constant hoeft te sjouwen. Deze praktische oplossing zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid vloeistof bij je hebt, zonder enige stress.

   Veilig, duurzaam, en oh zo betrouwbaar
   Investeer in gemoedsrust met de Gloria MultiJet Universal reservoir. Ontworpen om jouw leven makkelijker te maken, zetten veiligheid en duurzaamheid de toon. Deze jerrycan is niet alleen je trouwe partner bij diverse klussen, maar ook een toonbeeld van betrouwbaarheid. Met oog op comfort en functionaliteit is dit reservoir een slimme keuze voor wie waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Gebruik ‘m keer op keer, voor welke taak dan ook, zonder erbij na te denken. Dit is de duurzame keuze die je zoekt, klaar om elke uitdaging samen met jou aan te gaan.

   Waarom je deze must-have bij ons scoort
   Ga voor goud met de Gloria MultiJet Universal reservoir en ontdek de voordelen van bestellen bij een webshop die snapt wat je nodig hebt. Snelheid? Check. We zorgen ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe maatje. En laten we ons assortiment niet vergeten; groot is nog zacht uitgedrukt. Nog niet overtuigd? Onze scherpe prijzen maken de deal nóg zoeter. Maar de kers op de taart is onze service, zo vriendelijk en persoonlijk dat je bijna vergeet dat je online shopt. Dus waar wacht je nog op? Scoor vandaag nog jouw Gloria MultiJet Universal reservoir en maak je klaar voor gemak en kwaliteit bij elke stap.

   EAN

   4046436044832

   Artikelnummer

   400637

   1x Gloria 729164.0000 Reservoir

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.