usp1
usp2
usp3

Gloria Steenborstel medium - 100 x 165mm - 728834.0000

Gloria Steenborstel medium - 100 x 165mm - 728834.0000
adviesprijs
38,00
33,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
      Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
      Gloria 7288340000 Onkruidborstel: veeg het groen van je pad
      Ken je dat? Die groene aanslag op je terras of die hardnekkige mos tussen je bestrating die maar niet weg wil? De Gloria Steenborstel medium - 100 x 165mm - 728834.0000 komt als geroepen. Deze handige onkruidborstel met een nylon borstelrol van 100mm diameter en een breedte van 165mm is speciaal ontworpen om jouw (grote en gladde) oppervlakten weer spik en span te maken. Het is jouw persoonlijke ridder in de strijd tegen mos, groene afzetting en ander ongewenst groen. Vergeet die ellenlange schoonmaaksessies met inefficiënte gereedschappen. De Gloria steenborstel pakt zonder morren grove vervuilingen aan en maakt jouw oppervlakken in een handomdraai netjes en schoon. Belangrijk om te weten: deze held is niet geschikt voor de verzegelde oppervlakken, dus daar laat je hem beter van weg. Ga je voor de Gloria 7288340000, dan kies je voor efficiëntie en kracht verpakt in één borstel.

      Veilig en duurzaam de strijd aan met onkruid
      Zoals met al je steun en toeverlaten in de gereedschapskist, wil je dat je Gloria Steenborstel niet alleen een groene oase creëert, maar dit ook op een veilige en betrouwbare manier doet. De nylon borstel is speciaal ontworpen om mos en groene afzettingen weg te borstelen zonder schadelijke effecten op je gezondheid of het milieu. Het gebruik ervan is intuïtief en vraagt weinig inspanning. Zeker in vergelijking met chemische onkruidverdelgers, die niet altijd even vriendelijk zijn voor de natuur. Je Gloria steenborstel zet je makkelijk in voor grote en gladde oppervlakten, waardoor je tuin of terras niet alleen vrij van ongewenst groen is, maar ook langer mooi blijft. Geen zorgen dus over slijtage of schade tijdens het reinigen. Simpel gezegd, deze borstel staat voor duurzaamheid; jouw groene helper die betrouwbaar zijn werk doet, zonder de planeet te belasten.

      Blij met Gloria: jouw win-win situatie
      Besluit je om de Gloria Steenborstel medium - 100 x 165mm - 728834.0000 in huis te halen via onze webshop, dan zet je niet alleen een stap richting een schonere buitenruimte, maar geniet je eveneens van een klantvriendelijke ervaring. Onze webshop blinkt niet alleen uit in een razendsnelle levering, waardoor je bijna direct aan de slag kunt met jouw nieuwe aanwinst, maar ook in scherpe prijzen die jouw portemonnee zullen bevallen. De aanschaf van deze Gloria onkruidborstel via ons betekent dus een dubbele winst. Enerzijds effectieve resultaten in je strijd tegen groene aanslag en mos, anderzijds een vlotte afhandeling en kostenefficiënte koop. Waar je ook bent, wij staan klaar met onze vriendelijke service om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Gloria en wij, samen maken we jouw buitenruimte weer prachtig én houden we het winkelen simpel en voordelig.

      Aantal stuks

      1

      EAN

      4046436026388

      Artikelnummer

      214742

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.