usp1
usp2
usp3

Gloria Thermoflamm bio Classic Plus - Onkruidbrander op gas - incl. 1 gasflesje

-image
-image
-image
Gloria Thermoflamm bio Classic Plus - Onkruidbrander op gas - incl. 1 gasflesje-image
Gloria Thermoflamm bio Classic Plus - Onkruidbrander op gas - incl. 1 gasflesje-image
Gloria Thermoflamm bio Classic Plus - Onkruidbrander op gas - incl. 1 gasflesje-image
Gloria Thermoflamm bio Classic Plus - Onkruidbrander op gas - incl. 1 gasflesje-image
34,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Gloria 2940000 Onkruidbrander: de efficiënte strijd tegen onkruid
   Onkruid, het eeuwige gevecht van iedere tuinliefhebber, kan nu gemakkelijker dan ooit worden aangegaan met de Gloria Thermoflamm bio Classic Plus onkruidbrander. Ben jij het zat om steeds weer op handen en knieën je tuin door te moeten, gewapend met onkruidsteker en handschoenen? Dan biedt dit innovatieve gereedschap een ultieme oplossing. Zeg vaarwel tegen chemische middelen en verwelkom deze milieuvriendelijke keuze in jouw tuinonderhoud. Met een imponerende vlamtemperatuur tot 1.000° C richt je elk stuk onkruid te gronde, efficiënt en zonder genade. Het onkruid wordt niet simpelweg verschroeid, maar door de hitte krijgen de wortels zodanig een opdonder dat volledig herstel uitblijft. De Thermoflamm bio Classic PLUS is jouw bondgenoot in moeilijke hoeken en op buitentrappen, met zijn 87 cm bereik en handige piëzo-ontsteking biedt het comfort en gebruiksgemak tijdens elke tuinsessie. Het moeizame gebuk is hiermee verleden tijd.

   Zorgeloos tuinieren met bewezen betrouwbaarheid
   Veiligheid en duurzaamheid zijn twee belangrijke pijlers van de Gloria Thermoflamm bio Classic Plus onkruidbrander. Met de automatische piëzo-ontsteking is het apparaat binnen enkele seconden klaar voor gebruik, waardoor je met een goed gevoel het onkruid gericht kunt aanpakken. De doordachte ontwerpeigenschappen minimaliseren de kans op verkeerd gebruik, wat jou als gebruiker niet alleen een betrouwbaar hulpmiddel biedt, maar ook een duurzame. Het ongewenste onkruid wordt bij de wortel aangepakt zonder schade aan de omgeving en zonder resten van chemische middelen. Naast onkruidbeheersing, komt deze onkruidbrander ook uitstekend van pas bij het ontsteken van houtskool en brandhout, wat dit gereedschap uiterst veelzijdig maakt. De simplistische afsluitprocedure na gebruik waarborgt de veiligheid en zorgt ervoor dat je deze onkruidbrander veilig kunt opbergen tot de volgende tuinklus.

   Gun jezelf het beste tuingereedschap
   Investeren in de Gloria Thermoflamm bio Classic Plus onkruidbrander via onze gereedschap webshop biedt jou niet alleen een betrouwbare oplossing voor jouw tuin; je profiteert ook van een scala aan voordelen die onze service met zich meebrengt. Snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten voordat je aan de slag kunt gaan met jouw nieuwe aanwinst. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen die jouw investering in tuingereedschap uiterst waardevol maken. Het ruime assortiment aan tuin- en gereedschapsartikelen biedt de mogelijkheid om jouw tuinieren naar een hoger niveau te tillen, allemaal vanuit het comfort van je eigen thuis. Met vriendelijke service en betrouwbaar advies staan we altijd klaar om jouw tuinervaring positief te beïnvloeden. Gun jezelf de efficiëntie en kwaliteit van de Gloria Thermoflamm bio Classic Plus.

   Piezo ontsteking

   Ja

   Type motor

   Gas

   Werkt op

   Gas

   EAN

   4046436035526

   Artikelnummer

   400626

   Gewicht

   1.4 kg

   Lengte

   87 cm

   1x Gloria 000294.0000 Onkruidbrander
   1x Gasfles

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.