usp1
usp2
usp3

Go!Paint Verzetblik - 2,5L

Go!Paint Verzetblik - 2,5L
Outlet
adviesprijs
4,00
2,49

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Verzetketel: Onmisbaar voor elke schilder
   De verzetketel, ook bekend als strijkvaatje, is een essentieel hulpmiddel voor iedere schilder. Met deze handige tool neem je gemakkelijk je verf mee en wissel je snel van kleur. Ideaal voor zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver die efficiëntie op prijs stelt.

   Deze veelzijdige verzetketel is compatibel met zowel een Roll & Go als een inzetstrijkvaatje, wat je de flexibiliteit biedt om snel en zonder moeite van verfkleur te wisselen. Daarnaast kan de verzetketel ook gebruikt worden om een blik verf te plaatsen en veilig aan een trap of ladder te hangen, wat handig is wanneer je op hoogte werkt. Een schildershaak maakt dit proces nog eenvoudiger en veiliger.

   Bovendien, als je van plan bent om in grote hoeveelheden in te kopen, biedt Gereedschapcentrum een aantrekkelijke korting. Bij aankoop van 60 stuks of meer ontvang je maar liefst 15% korting. Zo bespaar je niet alleen tijd en energie met deze praktische verzetketel, maar ook geld bij grotere bestellingen.

   Bestel jouw verzetketel vandaag nog bij Gereedschapcentrum en ervaar het gemak en de efficiëntie die het brengt in alle schilderprojecten!

   Aantal stuks

   1

   EAN

   8718363001092

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.