usp1
usp2
usp3

Prijs

    Laat nog 11 zien

Potlood

Zeg, ken je dat gevoel dat een eenvoudig potlood je redding kan zijn tijdens het klussen of ontwerpen? Dat moment waarop je, met niks meer dan een scherpe punt en een stuk hout in de hand, de meest precieze markeringen kunt achterlaten op hout, papier of steen. Een onmisbaar item in de gereedschapskist van zowel de enthousiaste doe-het-zelver als de professionele vakman. Of je nu lijnen trekt voor zaagsneden of afstanden meet voor die perfecte boorgatpositie, met een potlood in je gereedschapsriem ben je altijd gereed voor het fijne werk. Check zeker onze collectie handgereedschap, want daar vind je alles wat met potloden en nog zoveel meer te maken heeft.

Waarom een potlood niet mag ontbreken

De kracht van het potlood ligt in zijn eenvoud en veelzijdigheid. Welk type werk je ook doet, het potlood is je trouwe metgezel die nauwkeurige markeringen faciliteert. Variërend van de klassieke HB tot de meer gespecialiseerde timmermanspotloden, de keuze is reusachtig. Elk type heeft zo z'n eigen voordeel, afhankelijk van het materiaal waarop je werkt. Kijk eens naar ons assortiment aftekenmateriaal, waar je deze handige hulpmiddelen in allerlei soorten en maten vindt. Het juiste potlood kiezen vergt wat inzicht: voor fijn en gedetailleerd werk is zacht grafiet gewenst, terwijl voor ruwere oppervlaktes een harder potlood langer meegaat. En wist je dat professionele timmermanspotloden breed en plat zijn ontworpen zodat ze niet wegrollen op schuine daken?

De voordelen op een rijtje

Een potlood van Gereedschapcentrum kiezen, betekent kiezen voor kwaliteit en gemak. Niet alleen bevatten we een breed spectrum aan opties, afgestemd op iedere professionele behoefte, we leveren ook nog eens razendsnel. Ja, je leest het goed; bestel je vandaag, dan kun je in veel gevallen morgen al aan de slag met je nieuwe aanwinst. Bovendien, door ons omvangrijke assortiment - we durven wel te zeggen dat we een van de grootste zijn - vind je niet alleen het perfecte potlood, maar ook al het andere aftekenmateriaal dat je nodig hebt. En, zijn die prijzen scherp of zijn die scherp? Alsof dat nog niet genoeg is, check ook onze Promotie pagina voor de beste deals. Zo wordt winkelen bij Gereedschapcentrum een slimme zet waar je daadwerkelijk wat aan hebt; scherpe prijzen, snelle levering, en een assortiment waar je u tegen zegt.

47 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees-image

Pagina 1 van 2