usp1
usp2
usp3

Heuer 103120 Draaiplaat voor bankschroef 100120

-image
75,99

Verwachte leverdatum

09-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Heuer Brockhaus 103120 overige toebehoren: draai je wereld rond
   Met de Heuer 103120 Draaiplaat voor jouw bankschroef 100120 geef je elk klusproject een nieuwe draai. Precisie en gemak ontmoeten elkaar hier op een unieke manier. Deze draaiplaat laat je bankschroef 360 graden draaien, zonder deze op te hoeven tillen of onhandig te verplaatsen. Precies zoals jij het nodig hebt, voor dat perfecte werkstuk. En met een simpele zwengel vergrendel je alles veilig op zijn plek. Wat een uitkomst, toch? Je kent het wel: al dat vuil en die vervelende spanen die overal tussen kruipen. Nou, daar heeft de Heuer 103120 een oplossing voor. Zijn gesloten opnameplaat zegt dag tegen vuil en spanen, waardoor jouw werkplek net zo schoon blijft als je humeur. De staalgesmede draaitafel en die opnameplaat? Die zitten als een puzzel in elkaar, voor een geleiding zo soepel als zachte boter. En weet je wat nog mooier is? Die geleidevlakken zijn zo fijn nabewerkt dat je bijna vergeet dat er weerstand bestaat. Dus, of je nu een timmerman, hobbyist of een die-hard doe-het-zelver bent, deze draaiplaat is jouw nieuwe beste vriend. Eén stuk, oneindig veel mogelijkheden. Dus, draai je klusproject zoals jij dat wilt, met de precisie en het gemak van de Heuer 103120.

   Aantal stuks

   1

   EAN

   4010898300157

   Artikelnummer

   316970

   Met behulp van het HEUER draaiplateau kan de bankschroef, op gelijkblijvende hoogte, 360° worden gedraaid. Precies in de positie die u nodig heeft om het werkstuk te bewerken. Door het aandraaien van de kleine zwengel wordt het draaiplateau, en daarmee ook de bankschroef, op een veilige manier en precies in de gewenste positie vergrendeld.

   De bijzonder positieve eigenschappen vloeien voort uit de constructie, want het HEUER draaiplateau heeft immers een gesloten opnameplaat. Deze voorkomt niet alleen het binnendringen van vuil maar ook van slijp-, boor- en vijlspanen in de geleiding. De uit staal gesmede draaitafel en de opnameplaat passen exact in elkaar en garanderen daardoor een precisiegeleiding. De geleidevlakken zijn uiteraard nabewerkt waardoor een nagenoeg weerstandsvrije werking is gerealiseerd.

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.