usp1
usp2
usp3

Hultafors G59-1-4-12 Timmermansduimstok - ABS - Wit - 1m

Hultafors G59-1-4-12 Timmermansduimstok - ABS - Wit - 1m
7,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors 201004 Duimstok
      Iedere timmerman, doe-het-zelver of professional kent het belang van nauwkeurige meetsessies, en met de Hultafors G59-1-4-12 Timmermansduimstok in je gereedschapskoffer zit je altijd goed. Deze koning onder de meetinstrumenten onderscheidt zich door zijn duurzame constructie van slijtvast ABS kunststof, waardoor hij elke klus aankan. Uitgevoerd in een strak wit design met metrische aanduidingen in zwart en decimalen in het oog springend rood, maakt het aflezen van maten een fluitje van een cent. De vier delen waaruit de duimstok vouwt, zijn verbonden met scharnieren van stevig messing - een garantie voor een lange levensduur en ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Daarbovenop, met zijn praktische lengte van 1 meter en strikt metrische indeling, is dit stukje vakmanschap je beste maatje op elke bouwplaats.

      Een meetmaatje voor het leven
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij elk gereedschap dat zijn zout waard is. En de Hultafors Timmermansduimstok is er één uit duizenden. Met zijn robuuste ABS-kunststof weerstaat hij de ruigste werkomstandigheden, terwijl de messing scharnieren zorgen dat je niet steeds na enkele gebruiksjaren op zoek moet naar vervanging. Dit is de meetpartner die je projecten niet alleen nauwkeurig maar ook betrouwbaar maakt. Of je nu meters maakt in de bouw, detailwerk uitvoert in fijn timmerwerk of gewoon thuis klust, op deze duimstok kun je rekenen als het aankomt op precisie en levensduur. Met een duidelijk afleesbare schaal is elke maat gemakkelijk te controleren, ongeacht de lichtomstandigheden. Of je nu de held op de bouwplaats of de klusheld thuis wilt zijn, met deze duimstok zet je steeds de juiste stap naar perfectie.

      Jouw gereedschap, onze zorg
      Je kent het wel: het project is gepland maar je mist nog dat éne essentiële stukje gereedschap. Geen zorgen, wij hebben de oplossing. Met onze razendsnelle levering is de Hultafors G59-1-4-12 Timmermansduimstok sneller in je gereedschapsriem dan je “waar is de dichtstbijzijnde gereedschapswinkel” kan zeggen. En met ons breed assortiment aan gereedschappen vind je niet alleen deze topduimstok, maar eigenlijk alles wat je werk of project verlangt. Tegen scherpe prijzen, omdat wij vinden dat kwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Wil je advies of zit je met een vraag? Onze vriendelijke en deskundige service staat altijd klaar. Want voor jou willen we alleen het beste: kwaliteitsgereedschap, zonder gedoe, rechtstreeks naar jou toe.

      Meetlengte

      1 m

      Materiaal

      ABS

      Inch of metrisch

      Metrisch

      EAN

      7317842010016

      1x Hultafors timmermansduimstok van ABS kunststof 

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.