usp1
usp2
usp3

Hultafors G59-2-10 Wit Duimstok - Polyamide - 2m

-image
-image
-image
Hultafors G59-2-10 Wit Duimstok - Polyamide - 2m-image
Hultafors G59-2-10 Wit Duimstok - Polyamide - 2m-image
Hultafors G59-2-10 Wit Duimstok - Polyamide - 2m-image
8,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Hultafors 200064 Duimstok - Meet met Prestatie en Precisie
   Duik in de wereld van nauwkeurig meten met de Hultafors G59-2-10 Wit Duimstok - een stijlvol, stevig instrument dat is gemaakt om je klussen naar een hoger niveau te tillen. Vervaardigd uit glasvezelversterkt polyamide, is dit niet zomaar een meetinstrument; het is een symbool van duurzaamheid dat beter tegen vocht kan dan de meeste duimstokken op de markt. Dankzij deze hoogwaardige materiaalkeuze staat deze duimstok garant voor een langere levensduur, zelfs bij gebruik in vochtige omstandigheden. De ingenieus ontworpen metrische schaal, gedetailleerd in het zwart met decimalen in het rood, tilt je meetnauwkeurigheid naar een nog hoger niveau. EU Klasse III gecertificeerd, met schalen aan beide zijden, biedt deze duimstok niet alleen precisie maar ook betrouwbaarheid bij elke maat die je neemt. De scharnieren, die veilig in stappen van 90 graden vergrendelen, verzekeren een gestabiliseerde en nauwkeurige aflezing. Met een meetlengte van 2 meter biedt de Hultafors duimstok volop ruimte om grote afstanden nauwkeurig te meten.

   Veilig, duurzaam, en altijd betrouwbaar
   In de wereld van meetgereedschap is de Hultafors G59-2-10 Wit Duimstok een ware game-changer. Zijn robuuste bouwkwaliteit, gepaard met de unieke voordelen van glasvezelverstevigd polyamide, maakt hem bestand tegen de meest veeleisende omgevingen. De in folie gestanste schaalverdeling is niet slechts een detail; het is jouw garantie dat zelfs na jaren van gebruik jouw metingen zo helder en accuraat zijn als op de eerste dag. De slijtvastheid van deze duimstok zorgt ervoor dat je geen tijd en geld verspilt aan vervangingen, en de stapsgewijze vergrendeling van de scharnieren garandeert telkens weer een betrouwbare meting. Bovendien benadrukt de EU Klasse III certificering de nauwkeurigheidsstandaard die je van zo'n topkwaliteit instrument mag verwachten. Of je nu een professional bent die dag in dag uit op zijn gereedschap rekent, of een doe-het-zelver die streeft naar perfectie in elk project, de Hultafors G59-2-10 is jouw betrouwbare partner.

   Waarom je niet verder hoeft te zoeken
   Kies voor de Hultafors G59-2-10 Wit Duimstok en ontdek het gemak van bestellen bij een webshop waar service en kwaliteit voorop staan. Met een groot assortiment staan we klaar om aan al je gereedschapsbehoeften te voldoen, en de Hultafors G59-2-10 is daar een perfect voorbeeld van. Niet alleen bieden we je dit topstuk aan tegen scherpe prijzen, maar zorgen we ook voor een snelle levering zodat je meteen aan de slag kan met jouw projecten. Daarnaast is onze vriendelijke service er altijd om je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Voor de professional of liefhebber die zijn gereedschapskist wilt uitbreiden met gereedschap dat presteert, meet, en overtreft, biedt onze webshop de ideale oplossing. De Hultafors G59-2-10 Wit Duimstok is meer dan gewoon een meetinstrument - het is een belofte van precisie, duurzaamheid en betrouwbaarheid, allemaal binnen handbereik.

   Materiaal

   Polyamide

   Meetlengte

   2 m

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   7317842000611

   Artikelnummer

   214064

   1x Hultafors duimstok wit polyamide

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.