usp1
usp2
usp3

Hultafors P606G DU Duimstok - Hout - Geel - 2m

Hultafors P606G DU Duimstok - Hout - Geel - 2m
Hultafors P606G DU Duimstok - Hout - Geel - 2m
Hultafors P606G DU Duimstok - Hout - Geel - 2m
Hultafors P606G DU Duimstok - Hout - Geel - 2m
Hultafors P606G DU Duimstok - Hout - Geel - 2m
Hultafors P606G DU Duimstok - Hout - Geel - 2m
3,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors 106610 Duimstok - Niet zomaar een meetlat
      Wil je precisie tot op de millimeter? Dan is de Hultafors P606G DU Duimstok jouw go-to tool. Geen klus is te klein of te groot wanneer het aankomt op nauwkeurigheid met deze houten duimstok. Vervaardigd uit het beste berkenhout en scharnieren van Zweeds staal in traditionele Europese stijl, belichaamt deze duimstok kwaliteit en duurzaamheid. De secties zijn elk 3 millimeter dik, wat niet alleen voor een stabiele grip zorgt maar ook de levensduur van je duimstok verlengt. En je meet altijd correct, dankzij de duidelijke, zwarte metrische schaal aan beide kanten. Goedgekeurd als EU klasse III, voel je zeker van elk meetresultaat. De duimstok is verder behandeld met een watergedragen beschermende lak, wat hem bestand maakt tegen vocht en vuil. Handige en essentiële kwaliteiten voor elke professional of doe-het-zelver, waardoor meten daadwerkelijk weten wordt.

      Betrouwbaarheid in elke millimeter
      De betrouwbaarheid van jouw gereedschap is essentieel, of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver. De Hultafors P606G DU Duimstok zorgt ervoor dat betrouwbaarheid voorop staat door de kwalitatief hoogwaardige materialen en afwerking. De verbindingen van dit meesterstuk zijn niet alleen warmtebehandeld maar ook voorzien van een epoxy-coating en op drie punten geolied. Dit proces garandeert een ongeëvenaarde precisie en een soepele werking onder alle omstandigheden. Met een lengte van 2 meter en een praktische breedte van slechts 17 millimeter kun je deze duimstok overal mee naartoe nemen. Het is een instrument waarop je kunt vertrouwen voor metingen op de lange termijn, zowel binnen als buiten, en het stelt je in staat om elk project met vertrouwen tegemoet te treden.

      Jouw winst in precisie
      Op zoek naar die perfecte aanvulling voor jouw gereedschapskist die ook nog eens snel geleverd kan worden tegen scherpe prijzen? Zoek niet verder. De Hultafors P606G DU Duimstok brengt precisie en kwaliteit direct tot je deur. Onze webshop, bekend om zijn grote assortiment kwaliteitsgereedschap, staat klaar om jou te voorzien van dit onmisbare metingsinstrument. Bovendien bieden we niet alleen snelle levering om ervoor te zorgen dat je zonder vertraging aan de slag kunt, maar ook de zekerheid dat je altijd profiteert van de scherpste prijzen. Begin je volgende project met de juiste voet voorwaarts en kies voor de betrouwbaarheid, duurzaamheid en precisie van de Hultafors P606G DU. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen met elke vraag, waardoor je elke aankoop zorgeloos kunt doen. Jouw tevredenheid en succes in je projecten staat bij ons centraal.

      Meetlengte

      2 m

      Materiaal

      Hout

      Inch of metrisch

      Metrisch

      EAN

      7317841066014

      Artikelnummer

      214074

      Lengte (Product)

      2 m

      Breedte (Product)

      17 mm

      1x Hultafors duimstok P600

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.