usp1
usp2
usp3

Hultafors STL 150 Stalen liniaal - 150 mm

Hultafors STL 150 Stalen liniaal  - 150 mm
Hultafors STL 150 Stalen liniaal  - 150 mm
Hultafors STL 150 Stalen liniaal  - 150 mm
Hultafors STL 150 Stalen liniaal  - 150 mm
Hultafors STL 150 Stalen liniaal  - 150 mm
4,69
4,19

Verwachte leverdatum

29-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors 554003 liniaal: precisie in de palm van je hand
      Als je op zoek bent naar nauwkeurigheid bij elke markering en snede, dan is de Hultafors STL 150 Stalen liniaal - 150 mm precies wat je nodig hebt. Dit staaltje techniek is vervaardigd uit getemperd roestvrij staal, waardoor het niet alleen een lange levensduur heeft, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van elke klus. De mat verchroomde afwerking van het oppervlak zorgt ervoor dat je geen last hebt van ongewenste spiegeling, waardoor het aflezen van de maten een fluitje van een cent wordt. Met zijn schaalverdeling in millimeters langs de bovenrand en halve millimeters langs de onderrand, verrijkt met rode decimetercijfers, biedt deze liniaal ongeëvenaarde precisie bij elke meting. De tolerantie van ±0,3 mm/m verzekert dat elke meting zo nauwkeurig mogelijk is, ongeacht de lengte van de liniaal. Of je nu een professionele vakman bent of een doe-het-zelver, deze liniaal is een onmisbaar gereedschap voor metingen waarbij precisie voorop staat.

      Veilig en langdurig precisiewerk
      Bij elk project is het essentieel dat je kan vertrouwen op je gereedschap, zowel voor je eigen veiligheid als voor de kwaliteit van het werk. De Hultafors STL 150 Stalen liniaal belichaamt deze essentie met zijn robuuste ontwerp van getemperd roestvrij staal. Dit materiaal is niet alleen duurzaam, maar verhoogt ook de veiligheid tijdens het gebruik doordat het bestand is tegen buigen en breken. De mat verchroomde afwerking speelt hierbij een dubbele rol: het vermindert niet alleen de weerkaatsing van licht voor een betere zichtbaarheid van de schaalverdelingen, maar beschermt de liniaal ook tegen corrosie en slijtage. Hierdoor blijft de liniaal langdurig accuraat en betrouwbaar voor elke meting, en dat maakt het een trouwe partner voor al je projecten. Bovendien, met een meetlengte van 150 mm en een breedte van slechts 14 mm, biedt deze liniaal perfecte balans tussen handzaamheid en functioneel meetbereik.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Met de aankoop van de Hultafors STL 150 Stalen liniaal bij onze webshop verzeker je jezelf niet alleen van een hoogwaardig meetinstrument, maar ook van uitmuntende service. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt, en dat tegen scherpe prijzen. Maar dat is niet alles. Wanneer je besluit deze liniaal te bestellen, profiteer je ook van onze snelle levering. Dat betekent dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw projecten. Bij ons kun je altijd rekenen op een vriendelijke en vlotte klantenservice die klaarstaat om al je vragen te beantwoorden. Dus waarom nog wachten? Upgrade jouw gereedschapskist vandaag nog met de Hultafors STL 150 Stalen liniaal en maak elke klus een stukje eenvoudiger en nauwkeuriger.

      Meetlengte

      0.15 m

      Breedte (Product)

      14 mm

      Materiaal

      Staal

      Inch of metrisch

      Metrisch

      EAN

      7317845540015

      1x Hultafors STL 150 Liniaal

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.