usp1
usp2
usp3

Kärcher FJ6 Foam Nozzle Regelbare Schuimsproeier voor hogedrukreiniger - 0,6L

Kärcher FJ6 Foam Nozzle Regelbare Schuimsproeier voor hogedrukreiniger - 0,6L-image
28,39

Verwachte leverdatum

03-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Kärcher 2.643-147.0 Hogedrukreiniger toebehoren
   Zeg nou zelf, wat is er nou lekkerder dan het gevoel van netheid en orde wat zich van je meester maakt na een flinke schoonmaaksessie? Precies, bijna niks. Daarom stellen we je voor aan dé wapenrusting tegen vuil die je niet wilt missen: de Kärcher FJ6 Foam Nozzle regelbare schuimsproeier. Dit is niet zomaar een schuimsproeier. Met een reservoircapaciteit van maar liefst 0,6 liter, is deze bad boy jouw beste vriend voor het reinigen van zo'n beetje alles wat je je maar kunt voorstellen. Of het nu gaat om je glimmende bolide, je serre die zo licht moet blijven als bij de eerste lentezon, tot aan de tuinmeubelen die weer uit de schuur mogen. Niets is te gek. Door rechtstreeks het Kärcher reinigingsmiddel in de sproeier te gieten, bevestigen aan het pistool en je bent klaar om alle aanslag en vuil te bekampen als een echte schoonmaaksuperheld. Plus, met de handige gele knop pas je moeiteloos de reinigingsmiddelendosering aan, en het spuitniveau? Dat stel je net zo makkelijk in. Oh, en laten we niet vergeten dat deze schuimsproeier ideaal samengaat met alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de klassen K2–K7.

   Veiligheid en duurzaamheid als tweede natuur
   Met kracht komt verantwoordelijkheid. En met de Kärcher FJ6 Foam Nozzle is het niet anders. Iedereen weet dat een schone buitengevel of blinkende auto aanzienlijk bijdraagt aan de uitstraling van jouw domein. Maar let’s face it, het milieu staat ook op het spel. Gelukkig is deze schuimsproeier ontworpen met veiligheid en duurzaamheid in de kern. Het is de perfecte tool die ervoor zorgt dat je niet alleen grondig reinigt, maar ook bewust en verantwoord. De mogelijkheid om de dosering aan te passen, betekent dat je nooit meer middel gebruikt dan nodig is. Zo draag je je steentje bij aan het milieu terwijl je zorgt voor je eigendommen. Bovendien, met zijn eenvoudige bevestiging en materialen van topkwaliteit, is de betrouwbaarheid iets waarop je kunt vertrouwen – sessie na schoonmaaksessie.

   Waarom deze must-have niet mag ontbreken in je gereedschapskist
   Je weet nu wat deze magische schuimsproeier allemaal kan en waarom ie bovenaan je lijstje moet staan. Maar waarom zou je hem bij ons halen? Simpel: bij ons staan snelle levering en vriendelijke service centraal. We snappen dat je niet dagen wilt wachten om je nieuwe tool in actie te zien. Daarom zorgen we ervoor dat jouw Kärcher FJ6 Foam Nozzle zo snel mogelijk jouw kant op komt. En mocht je nog twijfels of vragen hebben, staat ons vriendelijke team klaar om je te helpen. Dat, gecombineerd met onze scherpe prijzen, maakt ons de plek om jouw schoonmaakarsenaal uit te breiden. Zit je dus al in je startblokken om te beginnen met de grote schoonmaak? Wij zijn er klaar voor, jij ook?

   Aantal stuks

   1

   EAN

   4039784855670

   Artikelnummer

   130272

   Breedte (Product)

   201 mm

   Hoogte (Product)

   184 mm

   Lengte (Product)

   93 mm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.