usp1
usp2
usp3

Kärcher RM 555 Universele allesreiniger - 5L

-image
21,79

Verwachte leverdatum

01-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Kärcher 6.295-357.0 Hogedrukreiniger toebehoren
   Stel je voor: je tuinmeubilair, auto of terras weer blinkend schoon, zonder het zware schrobwerk. Dat is precies wat je krijgt met de Kärcher RM 555 Universele allesreiniger - 5L. Deze krachtige, vloeibare reiniger combineert de zachtheid die je materialen verdienen met de reinigingskracht die je verwacht. De unieke formule zorgt voor een snelle scheiding van olie en water in de olie-afscheider en lost effectief olie, vet en minerale vlekken op. Dit maakt het verwijderen van vuil van waterbestendige oppervlakken een fluitje van een cent. De bio-afbreekbare tensides zijn zacht voor het milieu, en dankzij de pH-neutrale formule is de reiniger ook extreem zacht voor jouw materialen. Klaar voor onmiddellijk gebruik en in combinatie met een Kärcher hogedrukreiniger, belooft het een snelle en efficiënte reiniging. Het belangrijkste? Houd het ver uit de buurt van kinderen en vraag naar het veiligheidsinformatieblad als je meer wilt weten over de samenstelling.

   Veilig en verantwoord blinkend schoon
   Bij het gebruik van de Kärcher RM 555 draait alles om het behalen van een sprankelend resultaat, maar dat niet ten koste van de veiligheid en duurzaamheid. Dit product is met oog op het milieu ontwikkeld, waarbij de focus ligt op bio-afbreekbare tensides die voldoen aan de strenge eisen van de OECD. Het is een zorgeloze oplossing voor diegenen onder ons die net zo veel om onze planeet geven als om hygiene. De pH-neutrale formule verzekert bovendien dat deze allesreiniger uiterst zacht is voor ieder behandelde oppervlak. En niet te vergeten, voor de veiligheid van iedereen, houd dit product buiten het bereik van kinderen en zorg dat je op de hoogte bent van alle veiligheidsinstructies, beschikbaar op aanvraag.

   Waar blinkend schoon en gemak elkaar ontmoeten
   De Kärcher RM 555 Universele allesreiniger is niet alleen een krachtige oplossing voor al je schoonmaakuitdagingen, maar door hem bij onze webshop te bestellen geniet je ook van voordelen die je nergens anders vindt. Ons uitgebreide assortiment aan schoonmaakproducten en accessoires garandeert dat je altijd vindt wat je zoekt, tegen prijzen die net zo indrukwekkend zijn als het schoonmaakwerk dat je gaat verrichten. Bovendien staat onze vriendelijke service voor je klaar, of je nu advies nodig hebt over welk product het beste bij jouw schoonmaakbehoeften past of je vragen hebt over je bestelling. Snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw Kärcher RM 555 en alle voordelen zelf te ervaren. Blinkend schoon was nog nooit zo eenvoudig en bereikbaar.

   Aantal stuks

   1

   EAN

   4039784359666

   Artikelnummer

   228920

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.