usp1
usp2
usp3

Keraf N0330150RA Aansluitsnoer - Klasse I

-image
14,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Keraf 104711 Verlengsnoer - een onmisbare krachtpatser
   Til je werkplek naar een hoger niveau met de robuuste Keraf N0330150RA Aansluitsnoer - Klasse I, jouw ultieme partner als het gaat om flexibiliteit en betrouwbaarheid bij elke klus. Met een trotse afkomst van fabrikant Keraf, staat dit verlengsnoer garant voor kwaliteit. De maximale spanning van 250 volt zorgt ervoor dat je zware machines en apparaten moeiteloos kunt aansluiten. Het snoer draagt modelcode 104711, met een alternatieve code N0330150RA, en positioneert zich als een topproduct binnen de productgroep van aansluitsnoeren. De type aarding, specifiek randaarding, onderstreept nogmaals de veiligheid en betrouwbaarheid van het product. Het is deze combinatie van eigenschappen die het Keraf aansluitsnoer tot een onmisbaar gereedschap maakt in elk scenario waar elektriciteit op een veilige en efficiënte manier moet worden verlengd of verdeeld.

   Veiligheid en duurzaamheid als prioriteit
   In een wereld waar veiligheid en duurzaamheid steeds meer aandacht vragen, blinkt het Keraf N0330150RA Aansluitsnoer - Klasse I uit. De rigoureuze constructie zorgt ervoor dat je zonder zorgen je elektrische apparaten kunt verbinden, wetende dat je beschermd bent tegen mogelijke elektrische ongevallen dankzij de betrouwbare randaarding. Deze eigenschap maakt het snoer niet alleen veilig, maar ook een duurzame keuze voor de milieubewuste professional of doe-het-zelver. Je investeert in een product dat de tand des tijds zal doorstaan, en helpt bij het verminderen van elektrische verspilling en het verhogen van de efficiëntie van jouw werkproces. Betrouwbaarheid en veilig gebruik staan met dit snoer in elke werksetting voorop, waardoor je met een gerust hart aan de slag kunt gaan.

   Waarom dit snoer onmisbaar is in jouw toolkit
   Als je op zoek bent naar de perfecte balans tussen kwaliteit en service, dan ben je bij onze webshop aan het juiste adres voor jouw Keraf N0330150RA Aansluitsnoer. Met een scherpe prijs en snelle levering strijden we ervoor om jouw gereedschapskist zo snel mogelijk te voorzien van deze must-have. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt voor jouw specifieke project of klus. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te adviseren of bij te staan met handige tips. Het kiezen voor dit aansluitsnoer bij ons betekent kiezen voor een zorgeloze aankoopervaring waarbij je verzekerd bent van een product dat moeiteloos voldoet aan jouw hoge standaarden. Sta je op het punt jouw werk efficiënter, veiliger en duurzamer te maken? Het Keraf N0330150RA Aansluitsnoer is daarbij je beste partner.

   Type aarding

   Randaarding

   Maximale spanning

   250 V

   EAN

   8718215674405

   Artikelnummer

   215913

   1x Keraf N0330150RA Aansluitsnoer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.