usp1
usp2
usp3

Laserliner VarioStand L Laserstatief - Aluminium - 3100mm

Laserliner VarioStand L Laserstatief - Aluminium - 3100mm
264,79
240,69

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laserliner 080.24A Laserstatief - Een pijler van precisie
   Stel je voor: je staat op het punt om een klus te klaren die om uiterste precisie vraagt. De Laserliner VarioStand L laserstatief is hierbij je rots in de branding. Met dit hoogwaardige aluminium statief bereik je moeiteloos een maximale werkhoogte van 3100 mm, terwijl de minimale hoogte van 980 mm je de flexibiliteit geeft om op elke gewenste hoogte te werken. Dankzij de speciaal ontworpen combi-punten met rubber-staalcombinatie staat dit statief stevig op elke ondergrond, of je nu binnen werkt op delicate vloeren of buiten op de ruige ondergrond. De veelzijdigheid wordt verder versterkt door de wisseladapter, die apparaten met zowel 1/4"- als 5/8"-schroefdraad ondersteunt. Het Laserliner VarioStand L Laserstatief is een essentiële tool in je gereedschapskist, ontworpen om je werk naar een hoger niveau van precisie te tillen.

   Veilig en duurzaam, elke keer weer
   Robuustheid en betrouwbaarheid zijn twee pijlers waar de Laserliner VarioStand L op rust. Het gebruikte aluminium materiaal garandeert niet alleen een lichte, maar ook een zeer sterke constructie die tegen een stootje kan. Dit zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid van je investering. Nog belangrijker is dat de speciale combi-punten met hun rubber-staal ontwerp zorgen voor stabiliteit op elke ondergrond. Hierdoor kan je met een gerust hart en maximale precisie werken, wetende dat je uitrusting veilig en onwrikbaar staat. Of je nu een professional bent die dagelijks een laserstatief gebruikt of een doe-het-zelver die uit is op het beste resultaat, de Laserliner VarioStand L is een keuze waarop je kunt bouwen en vertrouwen.

   Waarom bestellen bij ons een goed idee is
   Waarom zou je de Laserliner VarioStand L Laserstatief bij ons bestellen? Simpel, omdat we je niet alleen een product van hoge kwaliteit bieden, maar ook een koopervaring die net zo soepel is als het gebruik van het statief zelf. Met onze snelle levering zit je niet dagenlang te wachten op je nieuwe aanwinst. Plus, ons groot assortiment zorgt ervoor dat, mocht je meer nodig hebben dan alleen een statief, je alles onder één dak vindt. En laten we eerlijk zijn: wie houdt er niet van scherpe prijzen zonder in te leveren op service? Bij ons kom je voor de deal en blijf je voor de ervaring. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor ons.

   Maximale werkhoogte

   3100 mm

   Minimale werkhoogte

   980 mm

   Materiaal

   Aluminium

   EAN

   4021563706518

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.