usp1
usp2
usp3

Levelfix P150IL Statief aluminium

-image
74,79
71,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Levelfix P150IL Laser statief: een Lichtgewicht Partner voor Elke Klus
   Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en handig hulpmiddel om je lijnlasers op de perfecte werkhoogte te brengen, dan is de Levelfix P150IL Statief aluminium jouw ideale partner. Dit lichtgewicht aluminium statief is niet alleen makkelijk te transporteren dankzij de handige foedraal, maar met een maximale hoogte van 1,50 meter zorgt het ook dat je altijd de optimale positionering voor jouw projecten bereikt. Ideaal voor klussers en professionals die precisie waarderen in elke taak die ze uitvoeren. Met 20 cm opdraaimogelijkheid biedt het statief precies dat beetje extra flexibiliteit wat soms nodig is om de klus perfect af te ronden. De Levelfix P150IL staat letterlijk en figuurlijk stevig op zijn poten, klaar om elke uitdaging samen met jou aan te gaan.

   Stevig en Betrouwbaar, Klus na Klus
   Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij elk project, en het Levelfix P150IL statief is ontworpen om beide in ruime mate te bieden. Dankzij het gebruik van hoogwaardig licht aluminium is dit statief niet alleen eenvoudig mee te nemen naar elke kluslocatie, het garandeert ook een lange levensduur. De betrouwbaarheid van het statief komt verder tot uiting in de stabiele ondersteuning die het biedt voor jouw lijnlasers, zelfs op de maximale hoogte van 1,5 meter. Bij consequent gebruik heb je een hulpmiddel dat niet alleen je werk vergemakkelijkt, maar ook de veiligheid op de werkplek verhoogt. Bovendien is het statief zo ontworpen dat het eenvoudig is op te zetten en weer in te klappen, zodat je meer tijd kunt besteden aan het daadwerkelijke werk.

   Jouw Beste Kans voor Efficiënt Werk
   Wanneer je kiest voor het Levelfix P150IL statief via onze webshop, haal je niet alleen een topgereedschap in huis, maar geniet je ook van de vele voordelen die komen kijken bij het bestellen bij ons. Met een scherpe prijsstelling zorgen we ervoor dat je altijd waar krijgt voor je geld. Bovendien profiteer je van onze snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt met je aankoop, zonder onnodige vertraging. Onze vriendelijke service zorgt ervoor dat elke aankoopbeleving soepel en aangenaam verloopt, omdat we geloven dat uitstekende klantenservice even belangrijk is als de kwaliteit van onze producten. Tel daar ons groot assortiment bij op, en je ontdekt dat alles wat je nodig hebt voor een efficiënte en precieze werkwijze slechts een klik verwijderd is.

   Maximale werkhoogte

   1.5 m

   EAN

   8712423006430

   Artikelnummer

   318790

   Hoogte

   1.5 m

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.