usp1
usp2
usp3

Levelfix TI810 Infrarood Thermohygrometer

-image
103,39
96,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de Levelfix TI810: Jouw alles-in-één klimaat controleur
   Wanneer precisie en veelzijdigheid hand in hand moeten gaan, staat de Levelfix TI810 Infrarood Thermohygrometer voor je klaar. Deze slimme thermometer is jouw ultieme gereedschap voor het meten van niet alleen de oppervlaktetemperaturen, maar ook de ruimtetemperatuur, luchtvochtigheid, en zelfs het dauwpunt. Het gebruik van een geavanceerde multipoint laser zorgt ervoor dat je altijd precies weet welk deel van de ruimte je meet, dankzij de zichtbare cirkel van stippen. Niet meer gokken, gewoon zeker weten. De TI810 blinkt uit in gebruiksgemak: een groot verlicht LCD-scherm vertelt je helder en duidelijk wat je moet weten, terwijl het instellen van de juiste emissiewaarde voor je metingen een fluitje van een cent is. Of je nu een professional bent die betrouwbare metingen nodig heeft of gewoon iemand die het klimaat in huis nauwkeurig wil regelen, de Levelfix TI810 staat klaar om de klus te klaren.

   Veilig en duurzaam: Meting en milieu in perfecte harmonie
   Bij elk meetinstrument zijn veiligheid en duurzaamheid cruciale overwegingen en de Levelfix TI810 stelt niet teleur. Het is ontworpen om jou niet alleen snelle en accurate metingen te leveren maar ook om dit te doen met een minimale impact op het milieu en je omgeving. De inzet van de Levelfix TI810 in je projecten zorgt voor een betrouwbare partner die je keer op keer kunt vertrouwen. En het mooiste? De TI810 is zo gemaakt dat hij jaren meegaat. Zo kun je blijven meten zonder zorgen over slijtage of onnauwkeurigheden na veelvuldig gebruik. Duurzaamheid ontmoet functionaliteit: dat is de Levelfix TI810.

   Waarom je niet zonder de Levelfix TI810 zou moeten
   Het besluit om de Levelfix TI810 Infrarood Thermohygrometer aan je toolkit toe te voegen, wordt alleen maar makkelijker als je kiest voor onze webshop. Waarom? Nou, afgezien van het feit dat je investeert in een state-of-the-art meetinstrument, profiteer je ook van ons groot assortiment en scherpe prijzen. Voeg daar onze supersnelle levering aan toe, en je hebt alle redenen om vandaag nog je bestelling te plaatsen. Wacht niet tot je volgende project; breng je metingen nu naar een hoger niveau met de Levelfix TI810. Betrouwbaar, precies en altijd klaar voor je volgende uitdaging - bestel nu en ervaar het verschil.

   Verpakt in

   Tas

   EAN

   8712423014664

   Artikelnummer

   351886

   1x Levelfix TI810 Infrarood Thermohygrometer

   Beschermtas
   Batterijen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.