usp1
usp2
usp3

Makita 191A59-5 ruggedragen accustation PDC01 - 18V

Makita 191A59-5 ruggedragen accustation PDC01 - 18V
adviesprijs
603,00
547,49

Verwachte leverdatum

29-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontmoet jouw nieuwe beste maatje: de Makita 191A59-5 Acculader
   Stel je eens voor, een acculader die je leven met gereedschap volledig gaat transformeren. Makita introduceert de 191A59-5 ruggedragen accustation PDC01 - jouw persoonlijke energiebron voor al je klusprojecten. Met deze innovatie kun je de kracht van vier LXT accu's op je rug dragen, voorzien van 18 Volt Lithium-Ion technologie, compatibel met niet minder dan 250 machines. Deze multitool onder de acculaders is niet alleen een krachtpatser, het is ook een lichtgewicht met 1,7 kg. Comfort staat voorop dankzij een verstelbaar harnas, waardoor het altijd past, ongeacht de klus. Of je nu bovenop een ladder staat of je in een krappe ruimte bevindt, de accu's zijn via een kabel en adapter naadloos verbonden aan je machine. En met de twee meegeleverde adapters, sluit je moeiteloos vrijwel alle 18V of 2x18V tuinmachines aan. De Makita 191A59-5 acculader is meer dan een product; het is je persoonlijke krachtcentrale, altijd klaar voor iedere uitdaging.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Bij innovatie hoort ook verantwoordelijkheid. Makita neemt dit zeer serieus door te zorgen dat dit ruggedragen accustation niet alleen je werk efficiënter maakt, maar ook veiliger en duurzamer. De geavanceerde Lithium-Ion technologie biedt niet alleen een langere levensduur van de accu's, maar zorgt ook voor minder energieverbruik. Dit accustation is een held in energiebeheer, waardoor je langer doorgaat met wat je het liefste doet, zonder continu accu's te moeten wisselen. Daarnaast zorgt het comfortabele, verstelbare harnas ervoor dat je zelfs na lange uren klussen geen last van je rug krijgt. De veiligheid van het dragen wordt hiermee gegarandeerd en duurzaamheid staat voorop. Met de Makita 191A59-5 kies je niet alleen voor kracht, je kiest ook voor een verantwoorde manier van werken.

   Voel de voordelen van slim online shoppen
   Klaar om de efficiëntie van je werk naar een hoger niveau te tillen? Met de Makita 191A59-5 geruggesteund accustation maak je een keuze die even krachtig als slim is. En laat dat nu perfect samenvallen met de voordelen van winkelen bij jouw favoriete online gereedschapsexpert. Met onze snelle levering heb je dit accustation sneller dan je 'klus klaar' kunt zeggen in huis. En dankzij ons grote assortiment vind je niet alleen deze innovatieve acculader, maar alles wat je nodig hebt voor je toolbox onder één digitaal dak. Voeg daar onze scherpe prijzen en vriendelijke service aan toe, en je hebt alle redenen om je volgende project met ons te starten. Wij staan klaar om jouw werk makkelijker, efficiënter en vooral plezieriger te maken.

   Lader geschikt voor

   Lithium-Ion

   Voltage

   18

   EAN

   0088381548588

   1x Makita 191A59-5 acculader

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.