usp1
usp2
usp3

Makita 191A64-2 LXT 18V ruggedragen accustation PDC01 met 2x18V adapter

Makita 191A64-2 LXT 18V ruggedragen accustation PDC01 met 2x18V adapter-image
adviesprijs
494,00
383,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita 191A64-2 Acculader: Kracht zonder grenzen
   Als jij iemand bent die klussen en tuinwerk serieus neemt, maak je dan klaar om je gereedschapcollectie naar een hoger niveau te tillen met de Makita 191A64-2 LXT 18V ruggedragen accustation PDC01 met 2x18V adapter. Dit grensverleggende accustation is jouw betrouwbare partner voor al jouw werkzaamheden. Met de mogelijkheid om vier LXT accu's te dragen, garandeert het dat jij nooit zonder kracht komt te zitten, ongeacht de grootte van het project. Perfect voor iedereen met een verzameling van 2x18 V tuinmachines, deze oplossing stelt je in staat om efficiënt en effectief te werken zonder de beperkingen van een snoer. Het LXT Accu platform, specifiek ontworpen voor de veeleisende gebruiker, biedt compatibiliteit met meer dan 250 Makita machines. Dit accustation is niet zomaar een aanvulling op je gereedschap; het is een gamechanger die je helpt om iedere klus te klaren met het vertrouwen dat alleen Makita kan bieden.

   Ruggedragen gemak: Veilig en duurzaam werken
   Het draait niet alleen om kracht; veiligheid en duurzaamheid zijn minstens zo belangrijk. De Makita 191A64-2 LXT 18V ruggedragen accustation PDC01 met zijn 2x18V adapter belichaamt deze principes. Dit station is ontworpen voor de lange termijn, met aandacht voor jouw comfort en de betrouwbaarheid van jouw gereedschap. Het is jouw garantie voor efficiënt werken met respect voor zowel de gebruiker als het milieu. Het biedt een balans tussen vermogen en gebruiksgemak, waardoor je de vrijheid hebt om overal te werken zonder je zorgen te maken over het vinden van een stroompunt. Het accuplatform LXT is hier niet alleen een deel van jouw gereedschap; het is een belofte van Makita voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat cruciaal is voor het volbrengen van iedere opdracht met een gerust hart.

   Haal nu de kracht in huis: Voordelen van onze webshop
   Het aanschaffen van de Makita 191A64-2 LXT 18V ruggedragen accustation PDC01 met 2x18V adapter via onze webshop biedt je talloze voordelen. Niet alleen profiteer je van onze snelle levering, waardoor je vrijwel direct kunt starten met je volgende project, maar ook geniet je van ons groot assortiment. We snappen dat elke klus uniek is en dat de behoeftes van de gebruiker variëren. Daarom stellen we alles in het werk om aan jouw verwachtingen te voldoen, of je nu op zoek bent naar iets specifieks of jouw gereedschaparsenaal wilt uitbreiden. Bovendien zijn onze prijzen scherp, zodat je altijd waarde voor jouw geld krijgt. En natuurlijk, onze vriendelijke service staat klaar om jouw winkelervaring zo prettig mogelijk te maken. Trek erop uit met de Makita 191A64-2 LXT 18V ruggedragen accustation PDC01 en begin met het realiseren van jouw projecten met de ondersteuning van onze webshop aan je zijde.

   Accu platform

   LXT

   Lader geschikt voor

   Lithium-Ion

   Voltage

   18

   EAN

   0088381548632

   Artikelnummer

   322151

   1x Makita 191A64-2 acculader

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.