usp1
usp2
usp3

Makita 191P72-3 Bladblazer opzetstuk

Makita 191P72-3 Bladblazer opzetstuk-image
adviesprijs
192,00
142,79

Verwachte leverdatum

28-05-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita 191P72-3 Bladblazer toebehoren: stil maar krachtig
   Als je op zoek bent naar een manier om jouw tuinonderhoud naar een hoger niveau te tillen zonder de buren op stang te jagen, kijk dan niet verder dan het Makita 191P72-3 bladblazer opzetstuk. Bijzondere kenmerken van dit opzetstuk zijn niet alleen de hoge blaassnelheid maar ook de opmerkelijke stilte tijdens het gebruik. Dit maakt het een perfecte aanvulling op jouw tuinonderhoudsgereedschap. Speciaal ontworpen voor combinatiegebruik met de DUX18, DUX60, UX01 en de EX2650 machines, biedt het een veelzijdigheid die je van een topmerk als Makita mag verwachten. Dit enkele opzetstuk van type accessoire laat zien dat Makita constant streeft naar innovatie en verbetering van hun productlijn, speciaal voor de tuinliefhebber die efficiëntie waardeert maar ook de rust in de omgeving wil behouden.

   Veilig en duurzaam tuinieren
   Met het Makita 191P72-3 bladblazer opzetstuk zet je niet alleen een stap vooruit in het efficiënt onderhouden van je tuin, maar doe je dit ook op een veilige en duurzame manier. De constructie van het opzetstuk zorgt ervoor dat je met minimale inspanning maximale resultaten behaalt, terwijl de geluidsreductie ervoor zorgt dat je werkomgeving aangenaam blijft. Dit betekent niet alleen minder overlast voor jou en je omgeving, maar ook een verminderde impact op het milieu. Betrouwbaarheid is een sleutelwoord als het gaat om Makita gereedschap, en met dit opzetstuk kun je erop vertrouwen dat je tuinonderhoud taken uitvoert met een tool die is gebouwd om lang mee te gaan. Kortom, dit opzetstuk verhoogt niet alleen je efficiëntie maar draagt ook bij aan een duurzame werkwijze.

   Haal meer uit je tuin met onze webshop
   Door te kiezen voor het Makita 191P72-3 bladblazer opzetstuk via onze webshop, profiteer je niet alleen van de kwaliteit en innovatie die Makita biedt, maar ook van onze unieke voordelen. Met ons kenmerkende snelle levering hoef je nooit lang te wachten voor je aan de slag kunt gaan met je nieuwe aanwinst. Daarbij zorgen onze scherpe prijzen ervoor dat je altijd de beste deal krijgt terwijl je geniet van een uitgebreid assortiment aan gereedschap en accessoires. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tools voor jouw projecten, zodat je met een gerust hart en vol vertrouwen je tuinwerk kunt uitvoeren en optimaliseren.

   Aantal stuks

   1

   EAN

   0088381580212

   Artikelnummer

   329562

   1x Makita 191P72-3 Bladblazer opzetstuk

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.