usp1
usp2
usp3

Makita 9558HNRGK2 Haakse slijper incl. 2 diamantschijven in koffer - 840W - 125mm

-image
123,09

Verwachte leverdatum

26-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita 9558HNRGK2 Haakse slijper: klein maar krachtig
   Ontmoet jouw nieuwe beste vriend op het gebied van slijpwerk; de Makita 9558HNRGK2 haakse slijper, een meesterwerk dat geen klus te gek vindt. Dit handige monster is uitgerust met een krachtige motor van 840 Watt die jou helpt om door de hardste materialen heen te snijden alsof het boter is. De asblokkering en de M14-aansluiting staan garant voor eenvoudig wisselen van schijven, terwijl het compacte ontwerp met een schijfdiameter van 125 mm zorgt dat je nauwkeurig en met groot gemak werkt. Maar deze slijper gaat verder dan alleen kracht; hij is ontworpen met jouw comfort en veiligheid in gedachten. Laag geluidsniveau, optimale bescherming tegen stof door de labyrintafdichtingen en stofdichte schakelaar, plus een extra gecoate anker- en veldwikkelingen om het binnendringen van gruis te voorkomen. Het tandwielhuis kan in vier stappen 360° draaien, jou een optimale bediening biedend in elke situatie. Met de heropstartbeveiliging weet je zeker dat je na een stroomonderbreking veilig weer aan de slag kunt gaan.

   Veilig en duurzaam aan de slag
   Duurzaamheid en veiligheid staan voorop bij de Makita 9558HNRGK2 haakse slijper. Dit gereedschap is ontworpen om elke klus, hoe groot of klein ook, met de grootste zorg uit te voeren. De krachtige 840W motor is voorzien van optimale levensduur features zoals extra gecoate anker- en veldwikkelingen, die ervoor zorgen dat zelfs het meest fijne gruis geen kans krijgt om schade aan te richten. De heropstartbeveiliging biedt een extra veiligheidsniveau, zodat je altijd beschermd bent tegen onverwachte momenten. Dankzij de softstart maak je altijd een veilige en gecontroleerde opstart. Deze haakse slijper toont dat kracht en controle hand in hand gaan, terwijl de labyrintafdichtingen en stofdichte schakelaar zorgen dat het gereedschap lang meegaat door het bieden van een optimale bescherming tegen stof.

   Waarom je niet zonder ons kunt
   Kies voor gemak, service en kwaliteit door deze haakse slijper bij onze webshop te bestellen. Naast het bezitten van dit topgereedschap, geniet je van snelle levering en scherpe prijzen, wat betekent dat je snel en voordelig aan de slag kunt gaan met jouw nieuwe aankoop. Onze klantenservice staat altijd klaar om je vriendelijk en deskundig te adviseren, mocht je vragen hebben of persoonlijk advies wensen. Ervaar zelf waarom aankopen bij onze webshop niet alleen betekent dat je kiest voor een groot assortiment met de beste gereedschappen op de markt, maar ook voor een ervaring waarbij jouw tevredenheid altijd voorop staat. Met de Makita 9558HNRGK2 haakse slijper ga je voor kwaliteit en duurzaamheid, en wij staan klaar om dat met onze service en expertise te ondersteunen.

   Asgat meting

   22.23 mm

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Type schakelaar

   Greepschakelaar

   Verlengde garantie

   Ja

   Toerental onbelast

   11000 rpm

   Snoerlengte (meting)

   2.5 m

   Voltage

   230

   Softstart

   Ja

   Asblokkering

   Ja

   Opgenomen vermogen

   840 W

   Aansluiting

   M14

   Schijven diameter

   125

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   0088381811699

   Artikelnummer

   185803

   Breedte

   140 mm

   Hoogte

   10.6 mm

   Gewicht

   2.1 kg

   1x Makita 9558HNRGK2 Haakse slijper
   1x Handgreep - M8
   1x Nokkensleutel - 35mm
   2x Diamantschijf - 125mm
   1x Afbraamschijf - 125 x 6mm
   1x Koffer

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.