usp1
usp2
usp3

Makita A-89121 Draadkop 2,4mm - M8x1,25L

Makita A-89121 Draadkop 2,4mm - M8x1,25L-image
adviesprijs
25,00
23,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita A-89121 Bosmaaier toebehoren: een revolutie in het trimmen
   Stel je voor dat je met je bosmaaier door het dikste groen snijdt, als een warm mes door de boter. Dat is precies wat de Makita A-89121 Draadkop voor bosmaaier toebehoren jou biedt. Deze halfautomatische draadkop is een gamechanger voor de professionele bosmaaiergebruikers. Met een hoogwaardig, semi-automatisch draaddoorvoersysteem, zorgt de Makita A-89121 ervoor dat je nooit hoeft te stoppen met wat je aan het doen bent om de draad te verlengen. Druk eenvoudig met de knop van de draadkop op de grond tijdens het maaien, en voilà - de draad wordt automatisch verlengd. Deze draadkop is speciaal ontworpen voor degenen die waarde hechten aan kwaliteit en efficiëntie tijdens het werk. Met een draaddikte van 2,4mm en een aansluiting van M8x1,25L is deze draadkop een krachtig stuk gereedschap dat jouw werk niet alleen makkelijker maakt, maar ook aanzienlijk verbetert.

   Veiligheid en duurzaamheid: de twee pilaren van Makita
   De Makita A-89121 Draadkop is niet alleen ontworpen om jouw werk efficiënter te maken, maar ook veiliger en duurzamer. Dankzij het slimme ontwerp en de hoogwaardige materialen waaruit deze draadkop is vervaardigd, kun je erop vertrouwen dat je investering voor de lange termijn is. Deze draadkop minimaliseert tijdverlies door constant draad te moeten wisselen en verhoogt jouw productiviteit op het veld. Maar dat is niet alles, de halfautomatische draadkop zorgt ook voor een veel veiligere werkervaring omdat je minder vaak de draad handmatig hoeft te verstellen. Dit vermindert het risico op ongelukken en blessures, wat cruciaal is voor elke professional. Duurzaamheid en veiligheid gaan hand in hand met de Makita A-89121 Draadkop, zodat je zorgeloos kunt werken met gereedschap dat even hard werkt als jij.

   Waarom je gelukkig wordt van bestellen bij ons
   Kies voor de Makita A-89121 Draadkop via onze webshop en profiteer niet alleen van een topkwaliteit product, maar ook van onze klantgerichte voordelen. Naast onze snelle levering, waardoor je bijna direct aan de slag kan met je nieuwe draadkop, geniet je van scherpe prijzen die ervoor zorgen dat je de beste deal krijgt. Maar dat is niet alles; je duikt ook in een wereld van vriendelijke service waarbij onze experts klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden of advies te geven over het product dat perfect bij jouw behoeftes past. Met ons uitgebreide assortiment aan gereedschap en accessoires, vind je altijd wat je nodig hebt om elk project succesvol af te ronden. Kies voor gemak, kwaliteit en de zekerheid dat je krijgt wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt.

   Aantal stuks

   1

   EAN

   0088381181679

   Artikelnummer

   326520

   1x Makita A-89121 Draadkop

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.