usp1
usp2
usp3

Makita D-67365 Kettingzaagvijl 4,0mm 12pc

Makita D-67365 Kettingzaagvijl 4,0mm 12pc-image
22,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Optimaal onderhouden met Makita D-67365 Kettingzaag toebehoren
   Ontdek de perfecte partner voor jouw kettingzaag: de Makita D-67365 Kettingzaagvijl 4,0mm 12pc. Deze set, bestaande uit twaalf kettingzaagvijlen, is jouw geheime wapen voor een scherpe en efficiënte ketting. Voortaan snijdt jouw kettingzaag door hout alsof het boter is. Deze kettingzaagvijlen, met een diameter van 4,0mm, zijn precies wat je nodig hebt om de scherpte van je ketting te behouden en de levensduur van je zaag te verlengen. Het belangrijkste is dat deze set komt van een merk dat keer op keer bewezen heeft betrouwbaar en van topkwaliteit te zijn: Makita. De D-67365 is niet zomaar een accessoire; het is een investering in efficiëntie en precisie voor elke klus waar jouw kettingzaag bij komt kijken.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Je weet net zo goed als iedereen die met gereedschap werkt: veiligheid en duurzaamheid gaan boven alles. Met de Makita D-67365 Kettingzaagvijlset zet je een grote stap in de richting van beiden. Door regelmatig gebruik te maken van deze vijlen, verklein je niet alleen de kans op ongelukken door een botte kettingzaag - je verlengt ook nog eens de levensduur van je ketting. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet! Minder vervanging betekent minder verspilling. Bovendien, door de betrouwbaarheid die Makita biedt, kun je erop vertrouwen dat je met deze vijlen een kwalitatieve onderhoudsbeurt geeft aan jouw kettingzaag. Veilig en duurzaam werken is meer dan een keuze, het is een verantwoordelijkheid. Met deze set neem je die verantwoordelijkheid serieus.

   Bestel en profiteer van onze topvoordelen
   Nu je weet hoe essentieel de Makita D-67365 Kettingzaagvijlset is voor jouw kluswerkzaamheden, waarom zou je wachten met bestellen? Duik in ons uitgebreide assortiment en vind naast deze onmisbare vijlen, nog veel meer gereedschap dat je werk makkelijker, sneller en efficiënter maakt. Met onze scherpe prijzen weet je zeker dat je de beste deal krijgt, zonder in te leveren op kwaliteit of duurzaamheid. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen met advies of antwoorden op je vragen. Laat de kans op een vlijmscherpe zaag en het gemak van snelle levering niet aan je voorbijgaan. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van een professional aan jouw zijde.

   Aantal stuks

   1

   EAN

   0088381547970

   Artikelnummer

   327075

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.