usp1
usp2
usp3

Makita D-73748 Kettingzaagvijlbit - rond - 1/4x4.0mm

-image
-image
-image
Makita D-73748 Kettingzaagvijlbit - rond - 1/4x4.0mm-image
Makita D-73748 Kettingzaagvijlbit - rond - 1/4x4.0mm-image
adviesprijs
10,00
9,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita D-73748 Kettingzaag toebehoren - Slijp je ketting als een pro
   Precisie en passie komen samen in dit ene cruciale stuk gereedschap: de Makita D-73748 Kettingzaagvijlbit. Perfect rond met een doorsnede van 1/4x4.0mm, en speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met jouw (slag) schroef/boormachine. Zoek niet verder voor het ideale accessoire om de ketting van je kettingzaag op de juiste manier, en met het grootste gemak te slijpen. Om je wegwijs te maken in het gebruik, raadpleeg de gebruikershandleiding van jouw kettingzaag en laat die ketting er weer als nieuw uitzien.

   Tussen veiligheid en duurzaamheid vind je betrouwbaarheid
   Zorgen voor een langere levensduur van je gereedschap en het veilig houden van je werkomgeving zijn twee dingen die hand in hand gaan met de Makita D-73748 Kettingzaagvijlbit. Dit kleine, maar krachtige accessoire verzekert niet alleen dat je ketting scherp blijft, maar draagt ook bij aan een veiligere gebruikservaring. Een vlijmscherpe ketting betekent efficiënter en veiliger werken. En laten we eerlijk zijn, als enthousiaste maker wil je niet constant nieuw gereedschap hoeven kopen; duurzaam werken begint bij goed onderhoud. Laat dit kleine onderdeel je grote zorgen wegnemen.

   Grijp je voordelen bij de kladden
   Waarom zou je jouw gereedschapsarsenaal ergens anders willen uitbreiden als onze webshop jou alles biedt wat je hartje begeert? Met de Makita D-73748 Kettingszaagvijlbit zorg je niet alleen voor de optimale staat van je kettingzaag, maar profiteer je ook van de vele voordelen die onze winkel te bieden heeft. Snelle levering, zodat je meteen aan de slag kunt, en scherpe prijzen, want we snappen als geen ander dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Fonkelnagelnieuw gereedschap of een kleine toevoeging zoals de D-73748, je vindt het allemaal bij ons. Pak die kans en werk als een echte pro.

   Aantal stuks

   1

   EAN

   0088381586283

   Artikelnummer

   341616

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.