usp1
usp2
usp3

Makita DC10WD 10.8/12V Li-Ion lader

Makita DC10WD 10.8/12V Li-Ion lader-image
47,89
37,69

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita DC10WD Acculader: Het geheim achter efficiënte energie
   Stel je voor dat je middenin een project zit en je accu begeeft het. Frustrerend, toch? Daar komt de Makita DC10WD 10.8/12V Li-Ion lader als een ware held om de hoek kijken. Deze acculader, die geschikt is voor Lithium-Ion batterijen en onderdeel uitmaakt van het CXT-accuplatform, biedt alles wat je nodig hebt om jouw gereedschap snel weer tot leven te wekken. Met een voltage van 12 Volt en de mogelijkheid om batterijen van 1.5Ah in slechts 50 minuten, batterijen van 2.0Ah in 70 minuten en zelfs de krachtige 4.0Ah versies in maar 130 minuten op te laden, laat deze lader je nooit lang wachten. Bijzonder handig is ook de communicatie tussen de lader en de ingebouwde chip van de accu tijdens het laadproces, wat zorgt voor een optimale levensduur door actieve regeling van stroom, spanning en temperatuur. De oplaadstatus lampjes vertellen je precies hoe lang je nog moet wachten tot je weer aan de slag kunt. Ontworpen voor wandmontage, biedt deze lader je daarnaast ook de mogelijkheid je werkplek te maximaliseren zonder in te boeten aan ruimte of functionaliteit. Maak deel uit van de 12V max CXT ™ -serie en ervaar hoe deze lader naadloos aansluit bij je behoeften, met prestaties en ergonomie in een ongeëvenaard compact formaat.

   Jouw veiligheid en duurzaamheid voorop met de Makita DC10WD
   De betrouwbaarheid van je gereedschappen begint bij de accu en de lader waarmee ze worden opgeladen. Daarom is de Makita DC10WD 10.8/12V Li-Ion lader ontworpen met het oog op zowel veiligheid als duurzaamheid. Door tijdens het laadproces te communiceren met de accu, zorgt deze lader niet alleen voor een efficiënte oplaadprocedure, maar ook voor een veilige. Het voorkomt oververhitting en overladen, twee van de voornaamste risicofactoren die de levensduur van je accu kunnen bekorten. Dit betekent dat je minder vaak nieuwe accu's hoeft aan te schaffen, wat zowel gunstig is voor je portemonnee als voor het milieu. De functie van de oplaadstatuslampjes draagt hier verder aan bij door je precies te laten weten wanneer je accu klaar is voor gebruik. Geen giswerk meer, alleen zekerheid en betrouwbaarheid. Met de mogelijkheid tot wandmontage kun je bovendien je werkstation efficiënt inrichten zonder ruimte te verliezen, terwijl je gereedschap altijd klaar is om ingezet te worden. Kortom, de Makita DC10WD lader is je partner in crime voor veilig en duurzaam werken.

   Waarom snoerloos gereedschap kiezen van onze webshop?
   In de wereld van vandaag wil je niet lang wachten op je online bestellingen. Dat geldt zeker voor gereedschap, waar tijd letterlijk geld is. Gelukkig kunnen wij je die snelle levering bieden die je nodig hebt. Bestel vandaag nog je Makita DC10WD 10.8/12V Li-Ion lader en ervaar zelf hoe snel je weer aan de slag kunt. Naast deze snelle service bieden we je ook een groot assortiment om uit te kiezen. Van boren tot zagen, van schroevendraaiers tot complete sets, je vindt hier alles wat je nodig hebt voor je volgende project. En dat alles tegen scherpe prijzen, zodat je nooit te veel betaalt voor kwaliteit. Onze vriendelijke klantenservice staat bovendien altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je advies te geven. Door te kiezen voor ons, kies je voor een partner die zowel de waarde van je tijd als je geld begrijpt. Mis deze kans niet en haal vandaag nog de essentiële Makita DC10WD acculader in huis voor al je toekomstige projecten.

   Accu platform

   CXT

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Lader geschikt voor

   Lithium-Ion

   Voltage

   10.8

   EAN

   0088381459211

   Artikelnummer

   203502

   1x Makita DC10WD acculader

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.