usp1
usp2
usp3

Makita DHR264ZJ 36V (2x 18V) Li-Ion Accu SDS-plus combihamer body in Mbox - 2,5J

Makita DHR264ZJ 36V (2x 18V) Li-Ion Accu SDS-plus combihamer body in Mbox - 2,5J-image

Uitvoering

adviesprijs
393,00
324,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De DHR machines van Makita zijn enkel geschikt voor licht hakwerk, dus niet continu. Voor continu hakwerk raden we aan om een boorhamer aan te schaffen in plaats van een combihamer. De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordee
   Maak de slag met Makita DHR264ZJ Accu combihamer
   Stel je voor: je staat te popelen om te beginnen aan dat project waar precisie, kracht en betrouwbaarheid centraal staan. Dan wil je natuurlijk wel je handen leggen op gereedschap dat niet alleen tot de tanden toe bewapend is, maar ook flexibel genoeg voor elke klus – van boren in beton, tot hout en metaal. Zeg maar hallo tegen de Makita DHR264ZJ 36V (2x 18V) Li-Ion Accu SDS-plus combihamer. Met een accu platform dat bruist van LXT-technologie en energie geleverd door niet één, maar twee 18V Li-Ion accu’s, brengt dit apparaat een nieuwe betekenis aan slagkracht met 2,5J, allemaal handig gepresenteerd met een SDS-plus aansluiting. Gaten boren in beton? 26mm is geen competitie. Metaal? 13mm klinkt als muziek. En wat dacht je van hout? Met een capaciteit van 32mm, ben je gewapend en wel. Maar dat is nog niet alles; zonder accu's wordt deze held van een combihamer geleverd in een gestroomlijnde systeemkoffer, klaar om elke klus van jou aan te pakken.

   Veilig en duurzaam: het DNA van de Makita combihamer
   Bij elk project dat je onder handen neemt, is veiligheid natuurlijk de hoofdprioriteit. Maar de veiligheid van je gereedschap zelf is ook cruciaal – je wilt immers niet dat je project halverwege in duigen valt omdat je gereedschap dat doet. Daar komt de Makita DHR264ZJ in beeld; ontworpen met zowel jouw veiligheid als de levensduur van het gereedschap in gedachten. Uitgerust met een veiligheidsslipkoppeling om je te beschermen tegen onverwachte blokkades en aangedreven door robuuste li-ion technologie met een krachtige 36V, deze combihamer belooft niet alleen kracht, maar ook een duurzaam gebruik. En met 40 verschillende beitelstanden en drie handige functies, is deze tool je flexibele vriend voor elke taak. Bovendien maken de 5000 slagen per minuut en een onbelast toerental van 1200 rpm dit gereedschap niet alleen veilig, maar ook betrouwbaar – precies zoals je van Makita mag verwachten.

   Kies slim, kies kwaliteit en service
   Het komt neer opdit: kwaliteit vinden voor de juiste prijs is altijd een uitdaging, maar niet als je weet waar je moet zijn. Bij ons aankloppen voor de Makita DHR264ZJ zorgt ervoor dat je niet alleen investeert in topgereedschap, maar ook in een ervaring die net zo solide is. Wat dacht je van snelle levering, om maar iets te noemen? Niemand houdt ervan om lang te wachten om met zijn nieuwe aanwinst aan de slag te gaan, en dat hoeft bij ons dus ook niet. En ons gigantische assortiment? Dat zorgt ervoor dat je altijd precies vindt wat je nodig hebt, en waarschijnlijk zelfs meer. Bij ons betekent kiezen voor de Makita DHR264ZJ combihamer kiezen voor scherpe prijzen, zonder in te boeten op kwaliteit of service. Onze klantenservice staat te popelen om je te helpen, zodat jij je volledig kunt richten op je projecten. Wanneer je voor ons kiest, word je onderdeel van een community die waarde hecht aan kwaliteit, betrouwbaarheid en natuurlijk; een vriendelijke service.

   Accu platform

   LXT

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Boorcapaciteit hout

   32 mm

   Verlengde garantie

   Nee

   Boorcapaciteit beton

   26 mm

   Voltage

   36, 18

   Veiligheidsslipkoppeling

   Ja

   Aantal functies

   3

   Aantal beitelstanden

   40

   Aansluiting

   SDS-Plus

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Aantal slagen

   5000 rpm

   Toerental onbelast

   1200 rpm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Werkt op

   Accu

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Slagkracht

   2.5 J

   EAN

   0088381663694

   Artikelnummer

   57060

   1x Makita DHR264ZJ Combihamer
   1x Makita Mbox
   1x Makita Extra boorkop

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.