usp1
usp2
usp3

Makita DJN161ZJ 18V Li-Ion accu knabbelschaar body in Mbox

-image
-image
-image
Makita DJN161ZJ 18V Li-Ion accu knabbelschaar body in Mbox-image
Makita DJN161ZJ 18V Li-Ion accu knabbelschaar body in Mbox-image
adviesprijs
506,00
341,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Makita DJN161ZJ Accu knabbelschaar: Kracht in je handen
   Stel je voor: een gereedschap dat niet alleen krachtig en efficiënt is, maar ook ongeëvenaard gemak biedt in elke knip. De Makita DJN161ZJ 18V Li-Ion accu knabbelschaar body in Mbox is precies dat gereedschap. Met zijn LXT accu platform en 18 Volt accu ben je verzekerd van een lange werkdag zonder onderbrekingen. Of je nu staal wilt knippen met een maximale capaciteit van 1,6 mm, deze knabbelschaar levert met gemak. Zijn slanke, ergonomische handgreep, in combinatie met een uitgebalanceerde gewichtsverdeling tussen kop en accu, zorgt voor een uiterst comfortabele grip. Dit is een handzame machine waarvan de voet in vier standen gedraaid kan worden voor een optimale werkresultaat. De energiezuinigheid is opmerkelijk: je snijdt tot 22,5 meter op één volle acculading van 3,0 Ah. Ideaal voor werkzaamheden aan dak en gevel, in combinatie met een accu schroevendraaier. Ontdek de kracht en precisie van Makita en maak elke klus eenvoudiger.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Bij deze Makita DJN161ZJ is gedacht aan elk detail dat bijdraagt aan zowel veiligheid als duurzaamheid. De knabbelschaar beschikt over een herstartblokkering en een waarschuwingslampje. Dit lampje waarschuwt je met flikkerende lichtjes voor eventuele overbelasting, waardoor je altijd veilig te werk gaat. Het geluidsniveau blijft normaal ondanks de krachtige prestaties, wat het werken aangenamer en minder vermoeiend maakt. Met de 1900 snijbewegingen per minuut belooft het consistent snelle en nauwkeurige resultaten. De Softgrip zorgt ervoor dat je zelfs tijdens de langste werkdagen comfortabel door kunt gaan. Duurzaamheid is een belofte met deze knabbelschaar; een investering waar je op kunt vertrouwen, klus na klus.

   Shop slim, shop snel
   Waarom zou je voor dit revolutionaire gereedschap kiezen uit ons assortiment? De redenen zijn simpel maar krachtig: snelle levering en scherpe prijzen, gecombineerd met een assortiment dat geen grenzen kent in keuze en kwaliteit. Bij het bestellen van de Makita DJN161ZJ 18V Li-Ion accu knabbelschaar ben je verzekerd van een vlotte ervaring, van het moment van bestellen tot het moment waarop het gereedschap in je handen ligt. We zijn er niet alleen om je de beste deals te bieden, maar ook om advies en service te leveren die net zo betrouwbaar zijn als het gereedschap zelf. Gun jezelf de voorsprong van professioneel gereedschap, gecombineerd met de voordelen van een webshop die weet wat jij nodig hebt.

   Accu platform

   LXT

   Overbelasting indicator

   Ja

   Verlengde garantie

   Ja

   Aantal snijbewegingen

   1900

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Softgrip

   Ja

   Werkt op

   Accu

   Voltage

   18

   EAN

   0088381672160

   Artikelnummer

   75196

   Hoogte

   18.9 mm

   Breedte

   78 mm

   Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader!

   1x Mbox

   1x Steeksleutel 32mm

   1x Inbussleutel  Documenten

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.