usp1
usp2
usp3

Makita DJR188Z 18V Li-Ion accu Reciprozaag body - koolborstelloos

Makita DJR188Z 18V Li-Ion accu Reciprozaag body - koolborstelloos-image
Makita DJR188Z 18V Li-Ion accu Reciprozaag body - koolborstelloos-image
Makita DJR188Z 18V Li-Ion accu Reciprozaag body - koolborstelloos-image
Makita DJR188Z 18V Li-Ion accu Reciprozaag body - koolborstelloos-image
Makita DJR188Z 18V Li-Ion accu Reciprozaag body - koolborstelloos-image

Uitvoering

190,49

Verwachte leverdatum

03-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Makita DJR188Z Accu reciprozaag: Kracht ontmoet precisie
   Stel je eens voor: een gereedschap in handen hebben dat door hout, metaal, en meer zaagt alsof het niets is. Dat is precies wat de Makita DJR188Z 18V Li-Ion accu Reciprozaag voor jou kan betekenen. Bij dit staaltje techniek draait alles om krachtige prestaties en ongeëvenaarde precisie, dankzij zijn indrukwekkende zaagcapaciteiten van 255 millimeter in hout en 130 millimeter in metaal. Met de kracht van het LXT accu-platform en een robuuste koolborstelloze motor, levert deze zaag een efficiënte werking die de tand des tijds zal doorstaan. De mogelijkheid om tot 255 millimeter diep in hout te zagen bij een hoek van 90 graden, opent de deur naar een wereld vol mogelijkheden voor zowel doe-het-zelvers als professionals. En laten we de comfortabele slaglengte van 20 millimeter bij een snelheid van 3000 slagen per minuut niet vergeten, die samenwerken om je de precisie te bieden die nodig is voor elk project, zonder compromissen.

   Zaag zonder zorgen: Veiligheid en duurzaamheid verzekerd
   Met de Makita DJR188Z bij de hand kun je elk zaagproject met vertrouwen en precisie aanpakken, wetende dat veiligheid en duurzaamheid van het hoogste niveau zijn. De koolborstelloze motor staat centraal in het ontwerp van deze reciprozaag, niet alleen door het verminderen van onderhoud maar ook door zijn verminderde warmteontwikkeling tijdens het gebruik. Dit betekent dat je kunt rekenen op een langere levensduur van je gereedschap, zodat je klus na klus, jaar na jaar, op deze betrouwbare partner kunt blijven vertrouwen. De ergonomische designfilosofie van Makita verzekert dat gebruikscomfort en -controle nooit in het gedrang komen, waardoor je minder snel vermoeid raakt en je nauwkeurigheid en veiligheid bij elk project worden geoptimaliseerd. De Makita DJR188Z streeft ernaar het perfecte evenwicht te bieden tussen hoge prestaties, ultieme veiligheid en langdurige duurzaamheid.

   Bestellen bij ons: Snelheid en service in harmonie
   Wanneer je kiest voor de aanschaf van de Makita DJR188Z 18V Li-Ion accu Reciprozaag via onze webshop, kies je voor een ervaring die verder gaat dan enkel het product zelf. Wij waarderen de noodzaak van snelle levering; we begrijpen dat tijd essentieel is voor je projecten. Daarnaast onderscheiden onze scherpe prijzen ons, waardoor je verzekerd bent van de beste deal zonder in te leveren op kwaliteit of service. Ons team staat altijd paraat om met een glimlach de antwoorden te bieden die je zoekt, en om advies te geven dat aansluit bij jouw unieke behoeften. Bij ons staat niet alleen elk product, maar ook elke klant centraal. Kies dus voor gemak, betrouwbaarheid, en een partnerschap dat elk project naar een hoger niveau tilt.

   Accu platform

   LXT

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Type zaag

   Reciprozaag

   Aantal slagen

   3000 rpm

   Zaagcapaciteit metaal

   130 mm

   Geschikt voor materiaal

   Hout

   Maximale zaagdiepte 90 graden

   255 mm

   Zaagcapaciteit hout

   255 mm

   Slaglengte

   20 mm

   Zaagcapaciteit hout bij 90°

   255 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Werkt op

   Accu

   Is het een set?

   Nee

   Koolborstelloos

   Ja

   Voltage

   18

   EAN

   0088381851831

   Artikelnummer

   179300

   Gewicht (Product)

   2.9 kg

   Lengte (Product)

   316 mm

   Hoogte (Product)

   203 mm

   Breedte (Product)

   81 mm

   1x Makita DJR188Z reciprozaag

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.